KLARADE!!

Jag klarade fysik tentan. Eller jag tror de iallafall. Frågade min fysik lärare lite diskret, han sa att de fick han inte säga, men det gick bra så blinkade han i ena ögat. Jag tolkar det som ett JA. Fy faaan va skönt.
Jag är bara litre stolt. Tsss. Så jag firade med en delikatboll förrut.
Nu sittrer jag hemma och pluggar matte, och dricker kaffe. Väntar på någon gubbe som ska titta på lägenheten.
Så har plockat rätt lite saker så han inte blir avskräckt.
Sen ska jag plugga mera, vid 7 tiden väntar middag hos helena. Treevligt.

Nej matte. Ja,
Puss

måndag

Idag är det måndag igen. Inne på den sista tenta veckan för ett tag framöver nu. Ska bli fruktansvärt skönt att slippa oroa sig för någon tenta på ett tag. Även fastän jag misstnker att jag kan få en omtenta på matte kursen. Vem tusan vill räkna med bokstäver? Ack ack ack.
Åkte med pappa hem hit. Har varit och handlat och ätit lite lunch. Ska åka iväg o träna vid 5. Kan behöva få en lite träningdos den här veckan om jag ska orka med alla siffror och bokstäver.
Men nästa vecka är det påsk och jag ska eventuellt till fjällen. Eller så är jag hemma och leker. Ska inte plugga då iallafall, de är en sak som är säker.
Nu ska jag derivera lite och lösa lite ekvationer med sin & cos. UUUhhh vad jag älsker´t.


Puss

Söndag

Helgen är över. Svichat förbi som vanligt. I torsdags: Mamma & jag shoppade loss. Massa massa pengar spenderades men behövde lite nytt vårfräscht.
Fredag: Upp och lämnade blod på morgonen. Blev lite lätt yr. Åkte till biblioteket och pluggade i hela 20 min innan sara kom. Ja blev iallafall lite gjort. Sara och jag fikade och tjötade som vanligt. Massa prat och massa kaffe. de tycker jag om. vi tog en tur på stan också. Men jag hade ju glömt min plånbok, så sara bjöd ju mig på fika snäll som hon är så jag shoppade inget på stan. Sen hämtade jag upp min kära boytoy. Haha. åkte hem och jag bakade muffins. Yeej. Jag tycker om att baaaka. Jajjje. En prommenix ute på halkiga vägen. jag stöp 2 gånger. Fick ont i rumpan. ajjajj. Kvällen avslutades med middag och godis.
Lördag: vaknade 10, upp och åt massa frukost. kl 12 åkte jag o A in till stan jag cyklade spinn of hope, till barncancerfonden. Ganska tråkigt pass men. Sen Åkte jag & A vidare till charlottenberg.
Söndag: André fyller år. Lill-pöjken blir lika stor som mig. Han fick paket och vi åt mat med familjen lilloe-larsen + mormor. Dagen sprang förbi! Koom inte iväg hemmåt förräns kl 20 över 7.
Men nu är jag hemma och ska ha myskväll med min mor o far.


Ska åka med pappa till K-stad imorgon. Puss


Torsdag

Ingen bra start på dagen. Jag försov mig. Hade ställt klockan på 5 i 6 för att gå ut o springa. Men lyckades slå den i backen när jag sov så den ringde inte alls, Tur att jag vaknade kvart över 7. Iväg till skolan och hade fysik. Trött och med en enorm huvudvärk genomled jag den föreläsningen. Har ätit sallad (skräll) så nu ligger jag i soffan, ska hoppa in i ducshen. Måste köpa hit huvudvärkstabletter. Har världens huvudvärk. Usch länge sen jag hade det nu.
Mamma kommer om en halvtimme och vi ska SHOPPPAAA!! jaaaaa.

nej tjooooflöjt

Onsdag

Vilken dag. Skönt att den är över. Åkte till skolan tidigt och pluggade det sista innan tentan. Var super nervös och hade ont i magen. Vi vimsade bort lunchen lite, skönt att sitta och dröla i några timmar. Sen var det tenta.
Jag blev klar typ först. Om de berodde på att jag kunde det eller gjorde slarvfel vette tusan. men det kändes bra iallafall. Men man ska aldrig säga för mycket.
Sanna, helena och jag åkte hem till mig och gjorde massa våfflor. och alla är nu slut. Ganska mycket deg i min mage nu. Men de var vi värda efter denna hårda vecka. Men imorgon får de bli en springtur på morgonen för att samvetet ska förbättras lite (har inte kommit så långt på de där med mitt samvete riktigt än)
Sen skola. Sen kommer mamma och ska shoppa med mig. IiiiIiiii. Kul Kul. är shoppingsugen.
Jag tror jag övertalat sanna och helena om att en fest i arvika på lördag kanske inte är så fel. Yeeej.

nej ska nanna kudden nu.
God natt.

Pust & Stön

Nu är jag riktigt jäkla trött på att plugga. GAAAAAH!! vill bara att de ska vara slut på tentor så man kan slappna av lite och göra något annat än och tänka på tentor. Men imorgon så är en iallafall över, då är de bara den fruktade matte tentan. Den kommer gå käpprätt åt helvete. Men får ta tag i det under helgen och nästa vecka. Sen ska jag vila lite ett tag innan de sista tentorna ska bli avklarade.
Idag har jag pluggat: 10 timmar. Är så trött på fysik nu så jag spyr snart.
Men tentan är svår, eller fysik är svårt. Men får hopppas på de bästa.
Ska försöka få med sanna & helena till Arvika nu till helgen. Jaaa vi behöver bli av med lite hjärnceller. Jag har inte varit ute på evigheter. Micka kanske hakar på också, sara jobbade tyvärr. Tusan. Känns som vi aldrig hinner ses, vi går om varandra. Men fika på fredag blir det ialalfall.
Imorgon efter tentan så ska jag sanna & helena äta våfflor. Yeah. och se på smalasussie. Inga fel där inte. Tssss.
Nej. mycke sömn ska de bli inatt, vi kan ju hooooppas iallafall.
Jag blir alltid hispig natten innan tentan och kan inte sova.

nej, hej och hå. Ska räkna lite rörelsemängd innan jag ska nanna kudden. Pusss

HUo

Idag är det tisdag. Vi har varit lediga men jag och sanna har varit i skolan heeela dagen och pluggat. Duktigt.
Känns inte jättebra, men helt okej. Ska sitta nu ikväll också och imorgon förmiddag.
Ska bli riktigt skönt när den är över!! Imorse gicka jag upp 10 i 6. Vaknade pigg och gick ut o sprang i 50 min. Skön start på dagen. Har varit på richardsons en sväng, pappa fixade ett våffeljärn till mig. Min pappa är snäll.
Jag blev akut chokladsugen. Kom på en sak som mormor gjorde åt mig o syrran när vi var små, chokladklet. Bestående av grädde,kakao och socker. Kan vara anledningen till att jag var tjock när jag var liten. De positiva med det är att man inte orkar äta speciellt mycket. haha. Så nu har jag sockerkick och ska plugga. Pusssss

hio

Pust och stön. Är lite sliten i mitt huvud just nu. Har bara fysik i mina små hjärnceller. Har suttit sen halv 1 med fysik. fysik. fysik. Druckit kaffe lite då och då. Det är mycket vi ska kunna har jag upptäckt. Så har beslutat mig om att sitta på denna stol, dricka kaffe och plugga till halv 10. Då ska jag sova.
Imorgon är vi lediga men ska självklart till skolan ändå. Sanna och helena ska nog med också. Så blir de plugg hela dagen. Får se om jag går på buggen, känns inte så just nu. Vill klara!!!!

Så nu ska jag återgå till min älskade fysikbok. Yeah.

Måndag

Skulle upp och gå idag. men caroline falk väckte mig och behövde skjuts till tåget, den lilla sömntutan hade missat bussen. Snäll som man är så gick jag upp, på med glasögon och satte mig ganska jätte nyvaken i bilen och hämtade Carro & erik på kronoparken. De hann med tåget och jag kom hem och gjorde mig iordning, så jag missade min promenix, får ta de imorgon,
Ska ha matte föreläsning och matte lektion och egentligen kemi lektion men vette tusan om jag går på den, Borde prioritera och plugga fysik. Blaaha blaaaha.
Sen blir de hem, koka kaffe och massa massa plugg!! Ska bli skönt efter nästa vecka för då börjar tentorna lugna ner sig lite. Då ska jag träna och leka med mina vänner. Så det så.
Nej får väl plocka ihop matlådan och börja traska ut mot bussen.

Puss

Söndag

Jag tror jag är sjuk. Idag sov jag till halv 12. Alltså så sov jag oavrutet i 11 timmar. Vad händer...
jag och andré masade oss upp och åt frukost. Pluggade matte, och sen vipps var klockan 4 och jag skulle ta tåget till K-stad igen. Kom hit vid 5, missade precis min buss så jag gick hem. Ringde och tjöta med micka en sväng, lite svårta tt prata när man gick i  fullt tempo med en stor väska på ryggen. Flåsade mest kändes det som. men lite vettigt fick jag ur mig. Koom hem och iväg och handlade mat, var vrålhungrig eftersom jag bara ätit frukost så jag lagade mat. Gottgott.
Sen pluggade jag fysik en stund. Nu har jag precis sett på nya avsnittet av one tree hill, gråt konstant i 41 minuter. Ojojojj. De är en bra serie. Nu ligger jag i sängen och har tänt ljus och ser på film. Ska sova nu snart.
Imorgon har vi skola från halv 9 till halv 5. Får se om jag går på sista lektionen, har ju tenta på onsdag o inte pluggat speciellt mycket. AAah får se på de.

God natt.


Dååålig

Jag är dålig på attt uppdatera. Jag befinner mig nu i Charlottenberg. Precis ätit oxfileé. AJjajajjj vad gott det var. Glass till efterrätt. Så ett vinglas på de så inom en snar framtid kommer jag ligga i soffan med en godisskål och snarka. Jag är lik min mor. Tentan i fredags gick bra, hoppas jag! Sanna och jag firade med en fika på stan innan jag tog tåget hit. Mamma och pappa är i sundsvall på skidtävling så ingen idé att sitta ensam i skogen när man kan vara här där man får mat och slipper tända i pannan. Lyx. Igår tränade jag & andré sen smällde vi oss pizza och godis. jag somnade fort fort i soffan. Jag var sliten efter en veckas hårt pluggande och lite sömn. Hoppas jag är lite mer social idag.
I natt kunde jag dock inte sova, till min pojkvänns förfäran. Han var en aningens grinig där vid halv 4 tiden då jag vände och vred på mig och kastade kuddar lite här och där. La mig tillslut på soffan och somnade.
Idag har jag druckit kaffe och pluggat! duktigt. Sen började jag och André städa hans rum. Han tröttnade fortare än fort och jag fick avsluta. Tog en springtur på de också. Sköööönt.
Nu ska jag inta soffläge och se på en bra film med familjen Lilloe-Larsen.

God night (jag är sanna insperarad och slänger in lite engelska ord då och då)

Torsdag

Dagen innan tentan, är noll motiverad till att plugga. Orkar inte. Vill inte. Är trött på den blåa kemiboken. Är fruktansvärt trött på redox formler och substansmängder. Ph och pOH, jämnviktslägen och allt vad det nu är jag ska kunna.
Men ska bli skönt när den är över. Jobbig dag i skolan, fysik föreläsning till 12, egentligen matte lektion men hoppade den och pluggade kemi, sen fysik lektion. Helt slut i både kropp och knopp. Sanna och jag slängde in handduken kl 4. åkte hem, åt mammas laxlassagne och kokade kaffe, städade lägenheten så nu har jag reducerat dammråttorna lite.
Nu sitter jag här med min blå kemi bok och ska ta ett sista ryck!! Håll tummarna för mig imorgon!

Puss

Sängdags

Jag tror min bloggtorka är över. Har blivit kul att blogga igen. Jag åt upp mitt godis och drack alldeles för mycket kaffe, helena ringde och jag hon o sanna åkte och pluggade hos Heläääna. Lättare när man är fler. Börjar lossna nu, eller har lärt mig alla uppgifer så de är ingen idé att göra dom för jag har lärt mig utantill hur man gör. Men kan ju hoppas hon tar några frågor ur boken, Ligger i sängen och ser på HGreys anatomy. Gråter en skvätt då och då.
Imorgon är de sista dagen innan tentan och jag går i skola från 08:30-16;30. Inte okej. Men får väl plugga hela kvällen och sen be till gud att de går vägen. Orkar inte med omtentor, har iof klarat alla tentor hittils men de börjar ju bli lite klurigare nu.
Ska bli skönt när de är fredag eftermiddag och jag befinner mig i charlottenberg. Men då är de bara att byta böcker och börja plugga på fysiken ist. Jajjajaaa, en dag i taget.

God natt mina vänner, sov gott.

Syndare

jag är en syndare. Jag äter godis på en onsdag. Hemska hemska människa. Men för att försvara mitt beteende så är de så att jag ska plugga och måste vara pigg. Sen har jag varit sötsugen hela dagen, och för det sista har jag varit duktig idag också och gått prommenad imorse och sen när jag kom hem sprang jag i 40 minuter förrut också. Så jag tycker jag förtjänar godis. Sen kan ja ju tilllägga som ett litet tipps: spring inte i skogen än, isen och snön är inte helt borta än. Fick kämpa som en gris för att inte ramla omkull. Men meneeeee, nu ska jag pluggaaaaaaaaaa.

DEA>JIo

Onsdag är det idag. Har kemi kemi kemi i huvudet. Imorse var de upp kl 6 och ut och gå igen. Mycket skönt att gå på morgonen faktiskt. Får se hur länge jag orkar med att ha de som rutin bara. haha. som sagt så är de kemi för hela slanten nu. Hade föreläsning imorse och snart kemi labb, sen blir de kemi plugg till tentan. Bajs tråkigt är vad det är.
Så det så! solen skiner ju iallafall så det är positivt. Får nog kanske bli en liten springtur idag också. man behöver det bland alla kemiformler så man tömmer hjärnan lite. annars skulle jag behöva städa, börjar komma lite väl många damråttor nu. men det gäller ju att prioritera som systreryster sa, och att ha rent hemma de är inte så viktigt just nu. hahaha. Inte så kräsen av mig så. nej nu är det dags att gå till kära kemi fröken (hata hata haaaata).
nej nu ska ja inte vara sån. Kul KUL KUUUUUL.
Ska väcka sanna ur datorvärlden nu.
Pusss

cd

Ja då har vi avklarat Bugg Nr 9, bara en gång kvar nu. Jag fick återigen lite hjälp med den svåra snurren, så nu sitter den. Och den va kuul.. Sen hjälpte de inte att jag slapp dansa med han med döda fisk händer, eller dansade bara en dans med han iallafall. Så de gjorde också de hela roligare. Mycket bra mycket bra.
Ligger i sängen och funderar på om jag ska ladda ner One Tree hill, men de är nog bäst att jag gör de på torsdag natt, så jag inte lägger ner viktig plugg tid på att titta på de. Så kan jag ta de när jag åker hem till helgen.
Längtar tills vecka 15, då alla tentor är över och man kan pusta ut ett tag innan sista rycket innan skolan slutar. Lite tråkigt och sluta nu faktiskt, skulle lätt kunna gå med dom människorna i klassen 2 år till.
Men men, de är såhär de är.. Och nu ska jag sova.
En Kemi dag väntar imorgon, ska tamig fan klara den här tentan. Försöker låta positiv och få upp min plugg motivation..... Ja hejjsanhoppsan nu ska jag nanna kudden.
Pussokhej

Tisdag

Vilken dag! Upp kl 6 och tog en promenix. Det var jag och soluppgången. Men varför sova när man ändå är pigg? Gick 40 minuter innan de var hem,  ducha, smink o frukost. Till skolan, hade matte föreläsning.
Lunch, mat är gott. Sen satt vi och pluggade kemi, tog en kafferast i solen. Skönt. Nu är jag hemma. Ska ha paus, hade tänkt plugga mer men just nu måste jag vila mina få och trötta hjärnceller. Så följer carros exempel och tar en springtur. (tror att hon redan sprungiot så får ta en ensam tur). Sen ska ja plugga plugga plugga & bugga,

Puss

nhas

Jag kom på en sak förrut. det är väldigt kul att träna. Sen kom jag på en annan sak också, det är väldigt tråkigt med kemi, speciellt när man vet att man har en tenta på fredag. Gulp. Men de är bara måndag och jag har 3 dagar framför mig med sten hårt plugg. Så det så. Så får man göra sitt bästa sen. Som mamma säger.
Ska krypa till kojs nu, efter en helt okej måndag....

På Onsdag ska jag fika med Moa, hon måste iof ta sig till universitetet om hon vill fika med mig eftersom jag har planerat att bosätta mig där med sanna de här kommande dagarna. Men iallafall.

Och efter tentan på fredag ska jag och Carro ta en tur på stan och fika, prata skit och shoppa födelsedagspresenter. Jämt göör bra de.
Jag är extremt shoppingsugen just nu, vill ha nya kläder. Men de ska jag ta när jag 1. får tid 2. slutar vara snål 3. får mera pengar 4. när mamma vill med mig.

Jag är fortfarande inte vuxen nig att shoppa själv utan bäst är det när mamma är med så kan vi slå våra kloka huvuden ihop. Vi är faktiskt riktigt bra på att shoppa ihop.

Ja, nej jag kanske ska ta o sova. Har ställt klockan på 6 för att ev. gå ut och gå en tur på morgonen. De är skönt. Fast sängen brukar iof vara skönare.

Blir lite nervös inför buggen också, orkar inte ha han där efter mig en kväll till. Vill inte dansa med han 5 gånger när alla andra kommer undan med kanske max2 danser. känner mig bara liiiite utsatt. Men ska ta på mig nått fult och g ådit utan smnk så kanske han lämnar mig ifred, fast jág är ganska tveksam, han är lite insnöad på mig tror jag.


Nej sova var det. God natt gott folk


Måndag

Hinner inte med längre. snart är jag 64 år och har inte ens märkt det! Så fort känns det som att tiden går.
Helgen har varit bra, började den i ferdags genom att sova i ca 13 timmar i charlottenberg. Social... Men jag var trött.
I lördags var vi i boda, åkte pulka bakom 4-hjulingen, ramlade så jag har blåmärken...på kvällen blev de Tv + mys.
Igår var de plugg på förmidagen sen tvättade vi min bil. Fin fint. Till K-stad och plugga & se på beck. SOoova.
Idag har de varit skola för hela slanten. Fysik föreläsning, hem och åt lunch skjutsade andré till tåget, tillbaks till skolan och hade fysik labb med %&/(%!" hans,. intye så omtyckt. Nu är jag hemma, har ätit mellanmål ska dra på mig träningskläderna och på bodystepp. Ska bli så otroligt skönt att få röra på sig. de kryper i benen på mig. Överskotts enegegi. Sen hem poch plugga.... ja mycke plugg blir de nu ett tag. Men snart är de slut, och måste säga att jag kommer vara så jävla nöjd med mig själv när de här basåret är avklarat!
Nej ska klä på mig tr'ningjkläder.

Pusss

Torsdag

Den här veckan bara springer iväg. Igår hade jag en helvetesdag i skolan, kemiföreläsning 08:30-12:00, lunch en timme. sen matte 13:00-15:00, sen kemi lektion 15:00-16:30. Happy happy. Tog tåget till arvika, till sara och pudrade nästan en sväng. Lottie kom, iiiiIiii Jag har saknat henne extremt mycket. Sen mötte vi elin & micka utanför the roof. Åt mat, mycket god hamburgare och en öl på de. satt och tjöta på som vanligt, kändes som de va de naturligaste i världen att vi 5 var tillsamans igen efter så många månader. Det är vänskap de. Sen kollade vi på mickas resebilder från sin lilla tripp och pratade minnen. hehe. Jag tog tåget till charlottenberg 23:11, för att vara exakt. Då slapp mamma köra mig till arvika kvart i 7 på morgonen. Och jag fick sova 15 minuter längre. Så imorse satte jag mig på tåget påväg till K-stad. Sov som en stock hela vägen. Hade fysik föreläsning och sen fysik lektion. Går iallafall sakta men säkert framåt.
Nu har jag damsugit och duschat. ska åka och hämta ronia. Har försökt fått tag i moa hela dagen men människan har försvunnit från denna planet. Sen blir de skvaller med ronia och sexpatry hos carro. Beslutat mig om att inte gå ut,. Har matte föreläsning imorgon så de känns som man får gå på den. Vill verkligen klara den tentan!

Det är vänskap det!


Nej, ska gå och starta bilen. Tsss. Pusss


Bugg.

Nu har jag buggat, och idag var de kul! Jaaaa. Jag fick dansa med en lärare som visade mig vad jag skulle tänka på osv. Mycket bra. Sen var de ju inte lika kul att bli förföljd på dansgolvet. En kille "som inte har alla hästar i hagen" har blivit lite bettutad i mig. Jag stog på ena sidan dansgolvet och gjorde mina "grudsteg" för alla killar var upptagna, han stog och dansade längst bort i lokalen. När de sa att alla skulle byta danspartner, vem står inte bredvid mig? jo HAN, Då hade han sprungit från kortsidan läängst bort i salen till min sida för att få dansa med mig. sen så övade jag på en högersnurr, vem kommer inte och säger "de är lättare om du dansar med mig, jag kan hjälpa dig" Sen nör jag och sanna började gå flör att hämta våra jackos dyker han upp bakom mig och säger hej. Men just då var jag inne i en mycket intressant konversation med sanna. hahaha. UUURK! skulle väl inte klagat om de va en snygg kille i sina bästa år men de här är inte okej.....
Men snäll som jag är leer jag och dansar med han, nämnde jag att han har slappa händer som fiskar och luktar gammak disktrasa? tvättade mig om händerna sisådär 46 gånger när jag kom hem.
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag hem.. IiiiIiiiiiii


tisdag.

sitter och bäljer i mig kaffe och pluggar lite allt möjligt. Har lite lätt panik eftersom tentorna närmar sig. Ska bli otroligt skönt när de är avklarade.
Igår kom andré hit, & carro en stund också. Kul o se människan. Vi åt sockerkaka och drack kaffe/té. Sen tog carro en promenix hem till sig. André och jag pluggade. De gick inte alls min väg igår så jag blev irriterad. Så vi gick ut och gick istället. Skönt o få göra nått annat. Sen blev de nanna kudden.
Körde han till tåget imorse, sen va de dags att bege sig till skolan, hade fysik föreläsning. slutade halv 12. Jag drog och tränade. sprang en timme på löpbandet,. skönt. Hem och åt sallad, förresten är sallad lite underskattat. Mycket gott gott.
Och nu sitter jag och pluggar. ska sitta här till kl 7 då jag ska iväg och bugga. hoppas de går bättre än förra gången. hahaha. längtar tills imorgon. då ska jag träffa la familia igen. Loooovley! Saknar dom enormt mycket.


SÖöööndag

Nu är jag hemma i K-stad. Har lagat matlåda, gissa vad? Joooo lax-sallad.. Jovars fantasin flödar. Men jag gjorde en nyhet, la till lite bönor. Spännande. Nu sitter jag och tittar på beck. De är liksom söndag.
Synd att inte andré är här och myser med mig. Då hade det blivit en pööörfekt söndag. Minuset är att det snöar. Jag vill inte ha mer snö, vill inte vill inte vill inte.
Sitter och försöker få lite info om hur de är att plugga i norge. Man vill ju vara förberedd eftersom de troligtsvis är där jag kommer hamna. Fast de vet man ju aldrig.
Uschaa, jag kommer få mardrömmar nu, jag vet inte vad det är med mig, snart 20 år och lite lätt mörkrädd och blir alltid uppjagad efter filmer typ som beck. Jaaaaaa jag är töntig. Tsss.
Min chef ringde, har försökt fått tag i han ett tag. Så iallafall så frågade han mig om jag ville jobba, hör och häpna här ska man ev. jobba sig upp. Kanske ska jobba på Linneväveriet. Jovars min karriär går frammåt. Oojojojojj.
Lite bättre arbetstider, och förhoppningsvis bättre betalt. Fast jag trivs ju bra på kvarnen, och jag vill vara ledig ganska mycket i sommar, eller inte jobba som en idiot, skulle vara trevligt att få se solen någon gång.

Nej, nu ska jag fokusera på beck. Godnatt

Söndag

Ja ännu en helg är förbi. Tillbringat den i Borlänge hos systeryster, inte alls fel. Har inte sett människan sen nyår så de var på tiden. Mamma, pappa & kajsa är nu på skidtävling. jag är hemma och pluggar. eftersom jag inte gjort speciellt mycket under helgen  så får jag passa på. har en HELVETES vecka i skolan den här veckan. en föreläsning + en lektion varje dag! Not så kul,. Men händer mycket annat också.
Måndag: Skola, ev kommer andré. Eller så ska jag träna nya stepp programet så vilket som kommer den dagen bli bra.
Tisdag: skola. Träna och bugga, får hoppas de går bättre än förra gången.
Onsdag: skola, sen hem till arvika och träff med la familia (om nu lottie kan, hoppas hoppas)
Torsdag: skola, sen träna och sexparty hos carro med massa vänner.
Fredag: skola till kl 12, sen hem antar jag. Och en plugg plugg helg. Tentorna är på G.

nej ska duscha, luktar som en gammal tant och har enormt fett hår. URKK.

Lördag

Ja, kl 07:43 nöp pappa mig i min stortå. Jaaa, inte precis så man vill vakna på en lördag. Men va pigg och gick upp. Åt frukost och sen på med skidkläder. Iväg till  falun, kajsa skulle åka Skidorientering tävling. Hon startade och vi andra åkte en tur vanlig skidor. Riktigt kul, återhämtat mig från min lilla förkyldning som inte var så farlig. Typ en endagars halsont. Myssko. Men iallafall så hann vi tillbaks för att se syrran ta sig i mål. Och hon vann. ja ibland önskar jag också att jag va bra i någon sport, det ser så kul ut. Men man kan ju inte vara bra på allt.
Åkte till Lager 156 och shoppade loss. De är jag bra på iallafall. 2 par jeans & ett linne & ett par skor. har jag nämnt att min pappa richordson är väldigt snäll? Det är han iallafall.
Handlade mat och nu är kajsa och pappa och vallar. Jag och mamma ska laga mat. Fast först ska jag plugga. Yeeeeeeeeeeeeeej. Längtat hela dagen (hör ironin, men snart är det tenta)

Fick reda på att Lottie kommer hem till veckan också. Fy tusan vad jag saknar henne!!! så nu måste la familia träffas, jag lovar jag skolkar tilloch med för denna händelse. Hahahhaa skandal.


nej ska plugga pusssssss.


Fredag

Ja, efter många om och men åkte jag till charlottenberg igår. Bra beslut. Fikade, tränade och pratade på.
i natt var de dock inte lika roligt, min hals gjorde ont. Jaa, man ska väl drabbas av förkyldning minst en gång per år. De är väl bara så. Var meningen att jag och micka skulle träna, men insåg efter en natts hårt slit med att svälja att detta nog inte var det bästa för min kropp.
Men nu är de lite bättre, var på appoteket och pratade med en tant där, hon sa att jag hade antagligen sovit med öppen mun då får man mycke ondare. Så nu har jag normalt ont i halsen och lite över normalt huvudvärk.
Ska sätta mig och plugga nu, innan vi åker till systeryster. Jag lovar att hålla mig långt borta från henne, vill inte smittas.

Nej tjoflöjt

cfs

Sitter hemma i lägenheten. Lite lätt trött och irriterad på allt. Dagen blev ändrad, vilket förstör min planering, men pappa räddade den lite genom att han var i K-stad och ska till arvika och träna sen, så kan åka med han istället för till charlottenberg. Man kan väl inte få allt antar jag.... Så ska träna av mig lite ilska, gjorde av med lite förut ¨på sanna & viggan också. haha, fast de hade mest med skolan att göra. Är skoltrött just nu,....
Men ska ta nya tag imorgon. Och ikväll.....

Nu ska jag hämta pappa på richardsons och hämta hans bil. sen hem....

JI

sitter i skolan, sanna missade bussen. Attans. så sitter här helt själv, ska snart börja plugga Kemi. Uschaa. men känner på mig att jag kommer få mycket gjort idag. Tycker om att känna att man inte ligger efter, därför ska här pluggas rejält idag!! ska komma kapp i alla ämnen. Eller i några iallafall, sen tar vi resten imorgon!
På fredag ska jag hälsa på systeryster, har inte sett henne på år och dag så det ska bli kul.
Så det blir en helg i borlänge. Inte fel de inte.
Nej, får väl ta tag i mitt pluggande om de ska bli nått för mig idag.
Uppdaterar säkert sisådär 1000 gånger innan kl blir 2 och jag får gå hem. Tsss.

Puss

Buggaaaa.

Idag gick de inte bra på buggen, sanna & jag hittade inte takten någon gång under de 1 ½ timme då vi dansade. Helena flög dock genom snurrarna, men hon har faktiskt bugga förr så de är fusk. Satte inte en enda snurr, eller jo, men kom i otakt efteråt. Inite okej.
Nya tag nästa gång!! Nu ska jag packa, sen sova, Imorgon är jag egentligen ledig fram till kl 1. Men ska till skolan 8 och plugga iallafall. Sen är André på universitetet så ska träffa han och åka hem till han sen.
Så det så!
Nu ska jag packa. NIIICE.

tisdag

en bra dag idag.. Gick och la mig tidigt igår pga ögonmigrän, somnade som en stock efter telefonstund med andré.
Sov oavbrutet till kl 7 imorse, iväg till skolan och fysik. Orkade hålla koncentrationen uppe hela tiden. fick slluta 11, så pluggade matte innan lunch. Åt mammas goda laxlasagne. MMmmm mycket mycket gott.
Sen matte lektion, börjar lossna nu. Klarar iallafall de lätta uppgifterna.
Nu är jag hemma, har skottat parkeringen, vill inte att min bil ska stå på gatan längre. hehe.
Nu ska jag dricka kaffe och pluggaaa!

Pyusssssssssss
Ps. jag såg på 1:an precis, där gick filmen som jag, elin, lottie, sara & micka kollade på i fjällen då de va snöstorm och vi hade inget att göra, så vi såg på svartvit film! hahahaha å jag skratta när jag såg den. Minnen minnen. Saknar la familia.

God natt.

Kristin är trött. Har tränat ett stenhårt stepp pass, svetten sprutade. Peppad av tränaren blev jag också. Lovley.
Har ätit massor med riskakor (gottiegottiee) Nu har jag ögonmigrän, svarta prickar som virvlar runt i ögonen, börjar lätta lite nu men istället kryper sig en äcklig huvudvärk på. inte kul. så ska sova nu.

Måndag.

Upp halv 7 imorse, va länge sen jag sov i min säng! va riktigt skönt.
Åt massor med frukost (löööööve brajkfust). Sen bilen till K-stad.
Hade matte föreläsning. Hängde med ganska länge men tappade koncentrationen helt på slutet!
Åt lunch, slappade och pratade skit lite. Fysik lektion. Slutade 3, gick ut i MASSOR med snö. USchaaa.
Sanna & jag satte oss i bilen, haha ja lite incidenter hände och vi hade skrattanfall i sisådär 5 minuter innan vi kom iväg. Skjutsade hem henne och jag åkte och handlade mat. Packade upp alla grejer i lägenheten och har precis ätit lite mellanmål innan jag ska iväg och träna. Orkar bara träna ett pass idag, eller jag hinner inte mer.
Sen hem o plugga innen de blir sängen.
Sen är de bara tisdag kvar på denna skolveckan. HIhihui.

Pusss

Söndag.

Varför går helgen så förbannat fort hela tiden? måndag till fredag.... går hur långsamt som hellst. medans fredag - söndag vara svischar förbi. Men helgen har varit mycket mycket bra.
I fredags åkte jag till challa, andré x 2 tränade. jag hade lovat att inte störa medans de lyfte skrot så jag sprang på löpbandet. i 1 timme och en kvart sprang jag på de där förbannade löpbandet. men jag sa inte ett knyst till grabbsen, jag höll mig undan minsann. Som tur var hade jag mycket energi och tyckte det var riktigt kul o springa så de gjorde inte så mycke att de tränade så länge. Sen åt vi mat, sen film och godis skräl!!!
Igår var det lördag, sova länge, äta frukost länge. Sen tränade vi en sväng. Solade sn sväng. Drack kaffe och åt semla (blä, tycker fortfarande inte om det) pluggade lite gjorde jag också, handlade mat med andrés fader. Köpte en ENORM godispåse (igen) Åt tacos och låg i soffan och såg på flexnäs. hahahaa.

Idag är det söndag och jag har anlänt till skogen. Har kollat mitt schema och insett att jag slutar skolan sista veckan i maj. OOOh Ja. Nu ska jag säga upp lägenheten osv. Jajjajaaaa. Ska bara klara alla tentor först!! sen ska jag sluta på karlstads universitet och bege mig ut på nya äventyr. tssssss.