Torsdag

Hemma tidigt!! Iallafall en time tidigare. Slängde in en timmes komp nu på kvällen! Så lugnt så passade på. Ska baka saftans krans, se på The OC och få in granen kanske :)
Saknar andre så jag blir skogstokig snart!


Måndag

En vecka kvar till jul. Jobbat och har tagit hand om söta gubbar. En sa till mig att det verkligen märks att jag tycker om mitt jobb. Då blir man glad :)
Sen bodyattack med Sara (som jag saknat henne!) träningen var helt sjukt jobbig! Träningsvärk imorgon! Nu ska jag sova. Jätte trött.
Och imorgon får jag sätta mig i min varma fina bil. Pappa är väldigt smart som sa till mig att ha en bilvärmare :) man ska alltid lyssna på sin pappa, de vet bäst.
Natta :)


Söndag

Veckorna springer iväg!! Har knappt hunnit andas den här veckan. Jobbar, försöker få in några träningstimmar, bakar, myser, haft kvällsmys med farmor & mamma, städat... Veckan har gått fort. Nu vill jag att det ska bli torsdag igen för då kommer Andre hem, på Fredag jobbar jag sista dagen sen ledig i 5 dagar! Kos.
Jag saknar mina vänner massa massa idag..


Veckan

Norge en vecka. Massa labb om linser! Kul, nu ska jag börja tillpassa massa linser till folk! Hade en helg i Oslo med Lisbeth & Erle. Så kul att ses igen!! Och igår hade jag & Kusin-Maja pepparkaksbak hemma hos mormor och morfar. Mys mys. Avslutade helgen med lite kvalitetstid med min man.
Idag har jag jobbat, tränat, jagat ut en främmande katt ur huset. Pysslat. Nu tar jag hand om min meibomske körtlar i mina ögon (optiker-nörd -test). Självklart ligger mina två lurviga tjocka små vänner med mig i sängen. Trevligt sällskap!!
Nu sova..

.


Söndag

Sitter på tåget i min ensamhet. Kall om fötterna.. ska återigen ta mig en tur till kongsberg och studera. Har packar ner massa varma kläder -17 ska de böj under veckan.
Igår var det jobb, pepparkakshusbak och på kvällen var vi hos sara och Ola. Glögg, snacks&plock (supergottt) och så mycket bättre. Jag körde eftersom jag hade endel att stå i idag. Städ, tvätt, matlagning osv. Fick allt gjort och inna jag åkte bjöd mamma och pappa på mat. Så gott!
Tycker inte om att lämna Andre, tur att det bara är en vecka den här gången :) nu ska jag slumra till lite på tåget med en bok.
Kram