Fredag

Ännu en vecka är snart förbi. Skönt med ledig helg. 
Igår började jag dagen på HK för lite löpning, ganska skönt att springa på morgonen. När det blir ljust på morgonen kan man ju ta en tur i skogen ist. 
Jobb. Lunch med Elin & Ronia. På kvällen blev vi bjudna på kvällsmat av Micka. Mysigt att ses på lite kvällsmys. Gjorde upp att vi skulle börja springa ihop en gång i veckan. Får se hur det går :) Men kul om man får till de som en rutin! 
Nu är det bäst jag plockar iodning här hemma innan det bär av till jobbet. Ikväll kommer André hem! Skönt att ha honom hemma. Men rangen öppnar idag så frågan är hur ofta han kommer vara hemma framöver :)
 
 

Måndag

Här hänger jag. Jobb 9-18 ett bosyattack pass och 2 maskiner tvätt senare. Nu ska jag nog krypa till kojs med en bra bok. Dumburken har inget att erbjuda. 



Söndag

Lugn och skön helg. Jobb igår, hem och tvättade och städade lite. Tidig middag och sen film och tv mys. Gick faktiskt och la oss ganska tidigt. Skönt! 
Idag satte vi klockan på 8 och frukost med täcke i soffan framför 5milen. 
Nu ska vi iväg på kalas hos Andrés kusin. Laddar om för ännu en jobb-vecka.



Fredag

Här sitter jag och njuter av dagens första kopp kaffe. Världens bästa drog. Skulle ha tränar i morse. Men latmasken i mig tog över... Som så ofta. Sova är bra för kroppen också!!  Haha.
Nu ska jag svänga in hos farmor innan jobbet. Min fina vän Sanna skulle kika in hos mig under förmiddagen. Var så länge sedan jag såg henne! 
Nu får jag skynda. 



Torsdag

Längesedan, inte haft så mycket att skriva. Men Sara ville att jag skulle ta mig i kragen. Så då gör jag det! 
Idag har jag startat dagen på HK 9,5 km löpning. Bästa julklappen - pulsklockan! Jobb. Nu vårskyltar vi med nyheterna och lite snygga solbågar! Härligt. 
Saknar andre så jag blir skogstokig. Han jobbar dygnet runt den här veckan. Men imorgon. Då är det fredag! 
Bildregn;





(Alla hjärtans present från min man -bäst)

Nu ska jag snart börja jobba igen!