Kärlek


Torsdag

Har kommit ifrån bloggandet.. Har helt enkelt inte haft tid eller ork att sätta mig och skriva.
jobb,träna,jobb,städa,jobb,träffa vänner... Så håller de på. Men snart får jag semester! Då ska jag träffa min syster, bara vara på kusten, hänga med fina vänner, åka båt, spela golf och sola! För solen kommer att stråla! Ikväll har jag varit på Liljenäs café och ätit räksmörgås med ett gäng brudar. Mysigt avbrott mitt i veckan. Sen när jag kom hem var min absoluta favorit hemma! Pusskalas!

Under veckan har mitt betyg på linskursen dimpat ner i postlådan. Klapp klapp på axeln.
Nu ska jag sova! Ny jobbdag imorgon & sedan fredagsmys. På lördag bär det av till kusten på mini semester och fira min fina mormor som fyller 80 år!


Nösund

Nu har vi kommit tillbaks efter en helg på kusten. Och jag önskar verkligen att jag kunde fått stanna i 2 veckor till.. Vi har solat, skrattat, grillat, speat krocket, gått promenad, druckit drinkar i solen, spelat gol (grabbarna), Badat (André). Haft skaldjurskväll. Ja, vi har helt enkelt haft det ganska bra. '
Nu försöker jag ladda om till ett par jobbveckor till. Känner mig verkligen redo för lite semester!! 
Men den som väntar på något gott....

Onsdag

Vaknade upp helt utvilad. Nu med en god frukost i magen är jag laddad för en dag med jobb.
Igår var det fullt ös på jobbet och min hjärna går på högvarv. Fick avsluta kvällen hos Sara med mat och väldigt mycket prat. Var så länge sen. Känns som veckorna springer förbi och jag bara ser de på jobbet och mina katter.. Så det var jätte härligt att få sitta och prata strunt i massa timmar med världens bästa vän. 
Nu är vi laddade för en helg på kusten! Som jag längtar efter att ligga i en bikini och sola, dricka en mojito och bara ha det skönt i goda vänners sällskap. 
 
En ganska gamal bild på mig och Sara.. haha.. tiden går..