Torsdag

Totalt dog i soffan efter jobbet... Skulle gå på bodypump men min mage strejkade. Så har jag haft patienter som inte direkt gett mig energi, utan tvärsom...
Så jag har tagit på mig mina mjukisbyxor. Ätit kvällsmat och nu ska jag inte göra något alls!! Ibland måste flink piké syndromet få vila ;)
Nu har jag tagit helg också, underbart!


Onsdag

Fullt ös hela dagarna. Men jag älskar att jobba när det är mycket att göra. Kommer bli lika idag tror jag.
Igår efter jobbet åkte jag och mamma skidor, struntade i att gå in o träna - skönt att få lite luft. Sen åkte jag hem till mamma o pappa för att få kvällsmat och skriva synsrapporter. Herregud vad bökigt, varför ska skolan göra allt dubbelt så omständligt? Hann göra 5 och då höll jag på till 11... Det är alldeles för sent för fröken Richardson. Så får fortsätta och skriva idag helt enkelt. Nu ska jag slänga på mig kläder dricka upp kaffet och åka och göra så folk ser lite bättre :)
Klem


Kärlek

Ibland när jag är grinig trött och lite nere finns det en person som får mig skratta ända ner ifrån magen. André.
Precis så gör han för att få mig må bra. Idag har jag massa kärleksfjärilar i magen, en bra start på veckan.
Precis så som det ska vara.
God natt.


MÅndag

På plats i Kongsberg.Humöret bättre, blir alltidbättre när man väl är på plats. Bra dag i skolan, lärt oss massa nytt som vanligt. Har världens bästa anatomi lärare, sitter och skrattar större dele´n avhans 4 timmar långa föreläsning.
Nu väntar jag på Sanna som har kvällsundervisning, Ska plugga och dricka lite kaffe. Senblir det nog lite kvällsmys framför tven.Så mysigt att ha alla nära här. På Onsdag ska vi ha reunion, och Torsdag avsluningsmiddag.
:)

Söndag..

Sitter på tåget mot Oslo igen, tröstäter en bulle.
Andre vinkade av mig och gav mig massa pussar! Tur jag har han..
Vet inte vad det är med mig riktigt, går runt och har lust att slå på saker. En boxningssäck hade varit toppen. Andre fik agera detta i lördagskväll! Haha, han ställer minsann upp i vått och torrt den mannen.
Jag brukar inte gå runt och känna såhär, kanske beror det på att jag inte fått träna på länge. Vill trycka ur allt ur kroppen!! Eller så är jag helt enkelt ur balans. Trött, sliten och en smula förbannad. Ja, livet har väl sina toppar och dalar. Nu ska jag dricka upp kaffet, plugga och sen kommer jag väl fram till Kongsberg någongång...


He'll

Fördelen med att ha bott i en resväska i 3 år är att det är ganska skönt att åka tåg. Haft en fullspäckad dag på jobbet, bara massa undersökningar. Kul, men huvudet går på högvarv hela dagen. Tvungen att göra en synundersökning på engelska.. Inte min starka sida! Så de är ganska skönt att sitta på tåget påväg till kärleken för en annorlunda helg. Men blir säkert jätte kul! När jag stod och väntade på tåget kom en gubbe och pratade med mig i 20 min, jag måste ha någon slags dragningskraft till små söta farbröder?!
Nu ska jag mysa med en bok och lite godis.


Onsdag.

En ny hektisk dag. Fullt ös. Lunchen var full med aktiviteter då jag hade lite att fixa med tills resan. Imorse fick jag sms av mamma att någon hade stulit pappas takbox, och i förrgår så snodde någon Micka & Andrés takbox... någon som fått dille på takboxar? Skit tråkigt att man inte kan ha saker ifred. Nu håller jag på att prata med Sanna lite - ska bli så kul att komma till Kongsberg och se alla igen. De senaste veckorna känns det som jag bara sett de på jobbet och mina två små lurviga här hemma. NU ska de minsann bli kaffedrickande och skitpratkvällar. Kos. Och en hel HÖG med plugg, Sanna har eksamen och jag måste ta tag i alla miljoner föreläsningar som vi har. Tur att Erle och jag kan slå våra kloka huvudet ihop under 2 veckors tid. Nej, dags att packa klart och hälsa på mamma & pappa.

Klagaklaga land

Idag hade jag en patient som fick mig tänka lite extra. En patient som haft ett minst sagt tufft år. Men så sa hon alla dessa saker, så rätt! Hon var positiv, klagade inte utan tog tag i saker! Blev så sjukt imponerad över inställningen och all denna energi hon hade! Och här går jag och klagar över en rinnande näsa och hur svårt det är att packa! Skäms på mig. Man ska försöka vara lite mer positiv till saker, ge allt, leva & njuta. Ta hand om kärlek, familj & vänskap, man måste ge och ta, stötta och finnas där för varandra. Då tror jag man mår bra och kan bli en sån positiv & energirik människa som hon jag mötte idag! Nu ska jag vårda min kärlek till André genom ett telefonsamtal ❤️