Tisdag

Är glad! Fått en fin fin sänggavel av svärfar och svärmor! Det blev ett helt nytt rum. Solen skiner. Jag fick ett par nya skor av mamma o pappa i påskpresent och imorgon åker vi till fjällen! Ska bli mysigt och sola i solväggen, plugga, åka skidor och umgås med familjen!


Hmm

Bor jag ihop med en 14 åring eller 23åring??


Tisdag

Jag längtar efter värmen! Så enormt just nu, varför ska de vara så kallt?
Imorse traskade jag upp och tränade en timme. Skön start på dagen. Iväg till jobbet, fixade och donade. 
Och vipps så var klockan 6... Iväg till Ica för veckohandling. Kändes som jag glömde 1000 saker. 
Hem och lite kvällsmat, tända en brasa och plugga. 
Försöker ta endel föreläsningar om dagen, så kanske jag slipper rå plugga! Är en månad kvar idag tills eksamen - och svårt att hinna med allt om man inte är lite strukturerad. Sen är jag ju faktiskt ledig endel dagar i Påsk så då finns det lite mera tid. 
Nu ska jag belöna mig med lite vila i soffan, med mina stickor. 
 
 

Måndag

Idag har jag varit så trött... Ganska fullt upp på jobbet. Sen gav jag lite blod vid lunch, vilket inte gjorde att jag blev piggare direkt. Sköterskan sa till mig att jag inte fick träna - eller hon sa till mig att jag hade godkänd frånvaro från konditionspass idag. Och Bodyattack är väl en av de tuffaste konditionspassen jag vet, så jag fick snällt avböja. 
Istället har jag varit och gett Rabattkuponger till massa 80+ på konsums stämma eller något. Hem och fick i mig lite mat. Fick till min förtjusning se att André inte stängt sovrumsfönstret innan han åkte igår. KALLT...
Nu håller jag på och pluggar sen väntar en enorm tävtthög på mig. Ja, jag vet vart jag ska göra av tiden iallafall...

Torsdag!

Supertorsdag! Jobb, skyltade nästan klart inför våren. Så skönt, även fastän det var iskallt idag. Vad hände egentligen? Efter jobbet tog jag mitt pick och pack och begav mig till HK för pump med Sara. Herremingud vad jag kommer ha ont imorgon. Men kul! När jag kom hem möttes jag av André, middag och ett varmt hem! (annart var det imorse - se bild... burr)

Nu blir de torsdagsmys!


Tisdag

Dagarna svischar förbi! Gick upp tidigt för att vara mig idag. Testade att träna innan jobbet, vore skönt o få till de en dag i veckan så man kommer hem lite tidigare! 50 min på löpbandet, första löpträningen sedan jag vet inte när så deg blev en lugn start! Sen jobb. På kvällskvisten kom Sara & Micka på kvällsmys. Så skönt att bara sitta och tjöta & skrota lite. Ibland tror jag man tar sina vänner lite för givet. Mitt I alla vardagliga så försvinner tiden till att bara umgås. Ska bli bättre på att skapa tid till det! Nu ska jag och två trötta lurviga filurer sova :)


Måndag

Sol. Bra start på veckan. Mätt i magen. Kär. Glad. Vårkänslor. Positiv.


Söndag

Helgen är över. Myser i morgonrock efter dusch och träning, med en brasa i öppna spisen. Ska klämma några föreläsningar nu innan det blir film. Andre har åkt mot Norgeland igen, tur att veckorna går fort!
Idag kom Sara och Ola. Grillade korv och var lite optimistiska på solen och värmen. Men vi var tappra i solväggen iallafall!


Så här trött..

Idag är en trött dag.. Uppe sent och skrev rapport, upp kvart över 6 (tidigt för mig) åka till jobbet och skriva rapport.. Nu lunch och skriva rapport-känner ni bitterheten? Ikväll ska jag iallafall få ligga på Andres arm och snosa :)
Nej nu ska jag se till att folk ska se lite bättre! Heja heja. Sara fick minsann linser i morse, duktig var hon ! Ska se om jag kan peta någon mer i ögonen så jag klarar Eksamen i april...


Onsdag

Trött trött trött. Precis lämnat in en uppgift av 2 till skolan. 15 synsrapporter... Nu skrev Erle och sa att det skulle vara 5 kontaktlinsundersöknkngar. Men va tusan!!! Ger snart upp.. 10000 olika besked hela tiden.
Bara att börja justera igen de...
(Är iallafall fin i håret efter gårdagens besök hos Sara)


Måndag.

Nu var veckans första dag över... Pust. Kan vi sammanfatta denna dag. 
Har gått i 120 hela dagen, jätte kul och jobba då. Men ibland hinner man inte med allt man önskar  - men imorgon hinner jag kanske mer! 
Efter jobbet skuttade jag till Hk, eller skuttade och skuttade. Släpade med mina ben och mage - magen strejkade efter lite mat och endel stress. Men gav mig inte på Attacken iallafall. 
Nu är jag hemma och mina duracell katter hoppar runt! Ska försöka skriva kasus och imorgon bli klar med loggboken... Det är svårt att hinna med 100% jobb och 50% skola. Men skam den som ger sig....
 
Hejjahejja...

Bästa

Måndagsmorgon och jag ligger och myser hos mina svärföräldrar :) André har åkt till Norge igen. Så nu ska jag ta och jobba, träna och plugga massa. Önskar man kunde få in mer tid på dagarna.. Så man hann med lite mer.
Igår var vi hos mormor och morfar, såg på skidor, grillade korv och myste.
Såg på film när jag var liten... Vilket matvrak jag var!! Haha.


Helg.

Så skönt... Igår hade jag & André en riktig heldag. Vi åkte till Karlstad och shoppade. Jag skulle ÄNTLIGEN få en datasladd till min lilla dator - så nu fungerar den igen. Så fick jag lite kläder av André :)
Sen skyndade vi hem, bytte om och iväg till Arvika för en kväll med vänner. 
Middag, vin, shott, öl, bowling.... Jätte trevligt! 
Idag har jag varit lite sliten, sovit massa - man behöver det ibland :)
Nu på eftermiddagen har jag vaknat till liv, så har städat, tvättat, lagat mat & pluggat lite.
Och nu ska vi iväg på middag hos mamma & pappa. Bjöd in oss själva när mamma berättade menyn igår. 
Jag i min fina, vita skjorta från peak. Taack snälla André .