måndagM

Mjaaa, inte världens bästa måndag....Fick reda på matteduggan. 15/32, inte helt okej....Men som tur var var det inget prov, utan ett test för oss jälva. SÅ jaaa mitt liv är över, nu är det matte, fysik, kemi & biologi som är mitt liv. Ska sluta med allt som heter fritid att göra. Tssss. förutom idag. För idag kommer Ronia. HIhihi.
Men jag & Felicia försökte vara positiva denna elendiga dag, Tv b4 var på skolan o intervjuade oss. Eller jag & Felicia vägrade så Hanna-Maria fick offra sig. Sen filmade de när vi åkte hiss, som han bad oss göra. Mycket ooplanerat.
Nu är jag hemma. ska vila lite, ont i magen. sen hämta Ronia vid tåget :)

Pöss

Helgen.

Helgen har varit riktigt bra....
Fredag - sov till halv 11, upp o sminkade mig o iväg och klippte av mig håret.. Mötte Sara och drog ett varv på stan och sedan en mysik fika. Tränade på HK, sen hem färgade håret och sen iväg till Pettessons och åt god Kina mat och lekte med Kristina.
Lördag - upp kl 8.. Inte lika kul men iväg o på långdistans i 1½ timme. hur kul som hellst. Sen hem o gjorde lite biologi och sen laga mat. Stickade lite och sen gjorde jag mig iordning för 13 års kalas. Åkte med Eva & Ulf in och vi grattade Martin och åt mat. Martin o jag busade lite och pratade tjejer. hahaha. André kom och hämtade mig o hem till Boda, film. Sov halv 11. Sliten.
Söndag- Vaknade av att mamma & pappa ville komma in i huset. Jag ville ha ägg till frukost men orkade inte vänta på att de skulle koka klart. Bra tålamod. A och jag spelade tennis. Jag ledde nästan hela matchen, förrutom när han kom iklapp. jajaj, sen tvättade vi bilar, vilade åt mat. Sen packade jag o jag o Far åkte till golfbanan....sänkte mig igen. HAHHa vad har hänt? hämntade miniräknaren hos viktor. Handlade mat och nu är jag hemma i lägenheten. Ska sticka klart vantar. Är sur för att miniräknaren inte fungerar. Hoppas någon kan hjälpa mig imorgon,,,,



Puss


fs

Nu ska jag iväg o träna. Hohoho, längtat hela veckan efter detta.
Sen ska jag leta upp Viggan och försöka få min miniräknare o sen hem o kolla lite fysik. om jag nu orkar dvs.
Sen blir de barnkalas, eller barnkalas kanske va o ta i, han fyller 13. Men ändå.
Sen myskväll för hela slanten.
Vipps vad helgerna går fort!


Pusss

fredag.

Vaknade vid halv 11. frukost o fixade. André o jag tog varsin bil mot stan. miljövänligt. Klippte mig, kort. huhuhu Men blev bra! Sen träffade jag Sara på stan, gick och kollade ut Arvikas utbud. Inte så mycket. Köpte garn, jag är nog den enda 18 åringen i Arvika som är stammkund hos den butiken. Tssss. Sen en fika på nordells och massa prat. Jätte kul. Sen åkte jag till Hk och steppade! Gööööör gött. Nu sitter jag med hårfärg i håret o ska snart skölja. Sen iväg till Pettersons och äta mat. Mamma o Pappa ska öla så jag får köra. Höhö. Sen blir de nog lugnt.
Ska upp tidigt imorgon o spinna i en o en halv timme. Gött dä.

Nej, mer hårfärg.

gs

Bra dag. Skola till 10. Satt i 5 minutert på seminariet, sen gav jag och Felicia varandra meningsfulla blickar, de blickarna sa att vi inte ville prata biologi. Så vi gick ner till cafeterian och köpte en chokladboll o satt och pratade istället. Mycket mer givande. Åkte hem och gjorde klart mitt student album. Sen kom pappa och vi åkte till, hör och häpna, Golfbanan. Ja ni hörde rätt, jag gjorde comeback på golfbanan. och vilken comeback dessutom, hela 19 poäng skrapade jag ihop på en 9-håls runda och med ett streckat hål är de ganksa okej för att vara mig. Tsss. Nu har jag tvättat min o pappas bil. Ska ta kort på min imorgon och försöka sälja den. Buuuhu. Men jag måste nog helt enkelt inse att den är en aningens för stor för mig. Haha. Får vänta tills jag skaffar familj o blablabla.

Nu skulle egentligen A kommit. Eller hans kulle ´kommit kl 2 först, men de blev sedan 4, som sedan blev 5 och nu är klockan 7... hmmm. Jaaa endel kan helt enkelt inte passa tiden eller så är han upptagen med annat.
hur som hellst ska jag krypa ner under en filt och sticka. Det låt inte alls tantigt. Men jag giller´t.

Mvh / Kristin den store golfaren. HAHAHHA

God morgon,

Sitter iförd en Örnen T-shirt och mammas gamla pyjamasbyxor och med en lillamy toffs på huvudet.
Elin o Micka sitter o smaskar på frukost. Jag är lite tlött och ska vila lite till innan jag går upp.
Ska ta bilen till skolan idag, har tappat bort mitt bussskort :/ fast som tur var ´var det bara några dagar kvar...
Men men, sånt som händer.
Nu ska jag hopppa in i duschen och sen packa och åka iväg mot Universitetet.

Ha en bra dag.

Onsdag

Nu ska jag, Elin & Micka snart nanna kudden. Har sett på bio med mina klassvänner. Kul, såg på Patrik 1,5. Faktiskt riktigt bra. Hade förväntat oss en komedi men den va inte så komisk. Bara när ena var full och ramlade ner i en buske.
hahaha.
nej nu ringde A.

pöss

hujk

Då var onsdagen gjord också. HUhu. Tiden går så jäkla fort. Imorgon har vi gått i skolan en månad. Och jag leveer. antar att det är ett positivt tecken. har haft matte idag, va lätt skönt o få tid att lägga på lite annat. Ska göra lite biologi frågor innan Micka 6 Elin kommer. Sen ska vi på Bio med mina kära klasskompisar. Felicia, Sanna, Helena, Hanna-Maria & Pelle tror jag de blir. Ska bli kul o ses utan matteböcker eller dumma fysikformler i hjärnan.
Sitgter o äter frysta hallon (skräll) Men har avancerat o köpt frysna mango och annanas också. Gött Dä.
Har diskuterat dialekter idag. Hmmm,. Jag & Sanna pratar grovt. Nähä? hahaha.

Nej biologi var det. Wooho just nu känns allt väldigt bra. skolan r rolig, många nya roliga vänner och man börjar förstå en 4:del av vad läraren säger. Jag gör framsteg.
haha

PPÖÖööös

Tlött.

Ligger i sängen o ska sova. Sliten, har dock inte pluggat så mycket som jag skulle ha gjort. Dumma Kristin, vi som har sminarium på Torsdag och imorgon kommer Elin & Micka så då blir de nog inte så´mycket plugg har jag en känsla av. Men men, i ett annat liv. Tsss. Felicia o jag ska sitta kvar imorgon iallafall. Är inte ens på sidan 95 som vi skulle vara med matten. Som Hanna-Maria sa, i gymnasiet hade man massor med ämnen, då lyckades man hänga med lite bra iallafall. Nu har vi 3, och ligger efter redan. Men tempot är ju en aningens högre här. Tsss.
Tränade RPM förrut. Jag har verkligen saknat spinning, att känna att man pressat kroppen till max. Skönt.
När jag kom hem stickade jag lite o skrev rent fysiken. Gjorde lite matte så helt dum kanske jag inte är. Orkar faktiskt inte mera nu.

Nu väntar min skönhetssömn. HÖhöhö.

Pöss

tisdag

Haft fysik hela dagen. Tyvärr var mina hjärnceller lite vrånga och ville inte alls lära sig om krafter och liknande, utan de ville inte lära sig något alls. Men får hoppas att de fick in sig nån information iallafall.
Satt kvar o pluggade lite, ytterst lite men ändå. Nu har jag skrivit rent allt vi gjort i fysiken, nästan har lite kvar och ska snart dra iväg o RPM:a nu får vi se om spinningen duger på Livskraft.
Imorgon kommer Elin & Micka. Veckans höjdpunkt och vi ska gå på bio med några andra ur klassen. Om vi kan samsas om film. Tssss. Sen är det bara biologi kvar den här veckan sen hem till Arvika igen. Borde hyra ut min lägenhet på helgerna. höhö. Men de är skönt att komma hem.
Nej, ska ta o plugga lite till innan jag drar o tränar.

Puss

Måndag

Känns som en bra dag. Redan när jag vaknade var det en bra dag. Sen kom jag på Bussen o vi hade den glada o snälla busschaffisen. Missade första bussen till Universitetet men fick ta 3:an istället. Men de gjorde inget det heller. Matten va väl inte speciellt kul. Men började med ett hyfsat lätt kapitel. Och jag & Felicia satt kvar tills 1 o jobbade. Så har inte så mycket kvar på läxan. Så nu ska jag vila ett tag, eventuellt städa lite. Mamma & pappa ska låna l'genheten på lördag. Bäst att göra lite fint kanske. Thihi.
Sen ska jag på Bodystepp premiär kl 5. Sen handla mat o sen plugga lite på kvällen.
Bra dag. Fast saknar mina vänner där hemma. Men förhoppningsvis kommer Elin & Micka på besök till onsdagen. HUhuhu

Puss

jkö

Ännu en helg har svischat förbi. Men har hunit med en hel del.
Nu är jag hemma i skogen, mamma o jag har sprungit en tur. (mina ben var icke pigga efter min o Moas pump igår. Men de klarade iallafall o springa 5 km. Nu ska jag sätta mig och sticka och eventuellt plugga lite biologi. Men sticka låter roligare!! Kan snart starta en stickverkstad. Tssss. kommer drunkna i vantar innan hösten är slut.
Kalla mig tant. Det är okej, jag inser att jag är en sticktant.

Nej, Tjooooflöjt. Jag är väldigt, väldigt glad idag. Hmhmhmhm.

Puss

NJL

Jupp. då var det dags att sova. Har pluggat, pluggat, stickat klart ett par vantar o sen ätit kvällsmat. Känns hyfsat med matten iallafall, hoppas jag klarar godkännt. Men man vet aldrig för våran matte lärare tror vi är matte snillen hela högen. Mamma ringde o sa att jag får en ny pulsklocka för den gick inte o laga! Jaaaa nu är jag ju ínte den som säger nej till nya prylar. Hohohoooo. Så nu ska de här tränas som aldrig förr.
Har packat schema hela helgen: Fredag- matteprov, hem o packa tåget hem till Arvika. Träna på HK. Sen pysenviggandag. Movie osv, ´Hem o sova.
Lördag- Upp och eventuellt skjutsa mamma till tåget. Plugga lite biologi, sen förhopppningsvis Bodeypump med Moa! och en Lunch med massa skitprat på det. Sen träffa André.
Söndag: Plugg o tvätta. Åka tillbaks till K-stad....
Nej uch, nu ska mina hjärnceller vila sig iform inför matteprovet.


Pyusss

Torsdag

Började med matte, fick räkna själva och ställa frågor. Så från halv 9 till 12 satt vi och jobbade. och pratade lite. Tssss. Åt lunch och jobbade lite till. Diskuterade skånska och andra dialekter. Halv 2 gav jag o Felicia upp. Hämtade Sanna från de smarta, hon får ju inte umgås med dom för mycket så hon överger oss.
Felicia och jag åkte hem till hennes mamma o gjorde lite biologi. Jag tog en promenad hem för att få lite luft. Nu har jag dammsugit lägenheten som tog ca 7 minuter, Höhöhö tycker om att ha liten lägenhet.
Nu sitter jag återigen med näsan i mina mattböcker. Huuujjedamejj.


Nej. Nu plingade mobilen. ska packa ihop väskorna, för Nu åker jag snart hem. Puss

Natti.

Har kommit in i Bloggandet igen, utan internet i några veckor så får man ett visst bloggsug. Skriver iof inga större viktiga nyheter, men det är en tidsfördriv iallafall.
Prövade förresten brödrosten jag fick av syster i inflyttningspresent. Den tog upp ungefär hela köket och luktade plast när man rostade bröd. Brödrost från Dalademokraten, pyttsan. Så har man en far som är vitvaruhandlade o man tvingas ha en reklambrödrost. Jajjaaa, jag är inte den som är den.
Tappade bort min lägenhetsnyckel förut också, den var puttsväck. Vart hade Kristin lagt den? Joooo hon hade hängt den på en annan krok än vanligt och hängt en jacka över. Ibland är det inte lätt att vara jag.

Imorgon väntar en ny spännande dag på universitetet. Ska ha matte med Peter. Han ut som en lite kutryggig gammal sportkommentator, lite lätt mossig och tråkig. Men han älskar verkligen matte, efter varje tal han löst på tavlan backar han några steg och beundrar talet och tittar kärleksfullt på det, sen så finner han något litet fel som han rättar till och mummlar nått om att till och med han kan göra fel. Alla i klassen suckar efter att de har skrivit av hela talet (som oftast täcker ett helt A4, och tänker om inte läraren klarar av talet hur i helvete ska vi då klara det?!) Hahahaha. Sen har han alltid, då menar jag ALLTID mysbyxor, och en  grå, mycket slapp t-shirt med pennor fast knäppta i halsöppningen. Märks det att jag tycker det är kul att titta på folk?
Så imorgon ska jag ge en uppdate på hur min mattelektion gått. Jag upoptäckte att jag bara har matte fram tills november. HEeeeey Lycka.

Nej, kanske ska sova. Och vila mina trötta hjärnceller som för övrigt fått i sig alldeles för mycket kaffe... typ 3 liter. Stackars min mage.

Pöss på sä

öa

Matte är icke min starka sida. Men heey, jag klarade just ett tal med en stjärna på. Kanske inte är så korkad ändå,
 Tssss skojja. Matteprovet kommer gå käpprätt. Men jag tror inte jag är ensam om att känna mig osäker på denna matten. Ungefär 32/37 skulle jag tipppa på.
Nu längtar jag hem till A...

Onsdag

Den jobbigaste dagen den här veckan är gjord. Har haft fysik och biologi. Har varit allt annat än positiv till pluggandet idag. Men överlevde båda föreläsningarna tack vare Felicias färgpennor. Nu är jag hemma och har ätit soppa för att bli lite varm. Kallt o uschigt ute.
Igår var jag och fikade med Sanna och drack 1 miljard koppar kaffe så jag fick ont i magen. Sen var jag o tränade med Carro o hem till henne, lekte, såg på Top Model o sen blev jag trött o ville sova, men de ville inte Carro så hon pratade med en mycket trött Kristin som bara grymmtade till svar. Kunde inte sova av lite olika anledningar. Varmt, många tankar och en snarkande Carro. Men de va  kul o få lite sällskap.
Nu är jag dock ensam och ska plugga matte hela kvällen. This is my life, matte.

WOOooOOhooooo

Tisdaf

ledog, skönt. Men väcktes av snickare som höll på och skrek i trappuppgången. Bajs gubbar!
Carro och jag tog en morgonpromenad på en timme. Skönt att vara ute. Sen hem, duscha, städade lite, Har fått besök av dammråttor. Pluggade lite matte och sett på One Tree Hill. Grinade som tusan.
Nu ska jag åka in till stan med fullpackad väska. Ska gå på stan med Sanna en sväng. Hon ska bli fin till Årjängs Mârten. Jag ska titta på. Inte köpa något. Min plånbok skriker lite efter helgen....
En fika kanske vi hinner med också. Sen ska jag möta Carro och gå til Livskraft och va med på Carros Core. Sen hem till henne o leka.

Imorgon blir de fysik och biologi. Och jag som inte gjort fysiken än. Ack ack. Hur ska detta sluta.

Nej tjoooflöjt, nu går bussen snart. Sanna blir icke glad om jag missar den. Tsss.

Pössshaj

Rhodos

Just nu skulle jag vilja vara på Rhodos med mina alldra västa vänner. Tyvärr ses ví inte lika offta, dom andra jobbar o sliter och jag bor här och pluggar. `

Eftersom jag saknar dom så, ska jag lägga upp bilder från våran Rhodos resa,...

           
              
           
           



Ja de var en resa att minnas. Och såhär på hösten när de är kallt ute och ensam i sin lilla lägenhet är det skönt att titta på dom där korten o längta sig tillbaks på en solstol med la famila.'


Nu ska jag sova. Ledig imorgon :)

Måndag

Måndagen är avklarad, 4 dagar kvar tills matteprov. Helveteee. Men jag ska klara mig. Jag ska, därför har jag haft Matte föreläsning halv 9 -12. Sen satt jag och några andra kvar till halv 4. Då gav jag upp. För att missa träningen bara för matte, nöeeee skulle inte tro det. Så jag åkte hem, slängde på mig träningskläderna och tog bussen in till stan. Sen Steppade jag loss så att svetten sprutade. Sen till bussen och hemmåt. Nu har jag ätit smörgås med fetaost och ruccolasallad pch kaffe, Nu sitter jag återigen med näsan i matteböckerna. Jag ska ta mig fan klara av det här. Phu. Saknar Solberga, Ek3, vännerna, Arvika, La famila, patetiskkvällarna och alla helveteskvällar. Det var tider det.


Pusss

söndag

nu har jag kommit hem till lägenheten. Fixat i badrummet och lagat matlådor så att Felicia blir stolt över mig.
Imorgon ska vi ha mattematik. Oooooh vad jag älskar de, speciellt funktioner. Och maxi o miniounkt, nollställen och olikheter.

Nu är jag mätt i magen, åt precis lunch. Fick ingen mat i borlänge, så de var dags.

Nej tjoooflöjt. Nu ska Kristin sova.

nhl

Söndags ångest. Vad har jag gjort under min helg? JOoo shopppat upp massa 1000 lappar,. ojojooj, dom springer iväg ifrån mig. Men man kan inte bara spara hela tiden. Tooooho.
Ska snart åka hem till Karlstad. Skulle haft myspys med Carro men de blir nog lite sent för det är jag rädd. En annan kväll. fast den här veckan ska jag leva varje kväll med näsan i matteboken. Här ska ta mig tusan inte göras några om tentor eller duggor. Så nu lever jag med mattematiska formler i huvudet. Vilket inte är speciellt kul, men vad ska man annars göra?
Upptäckte att jag ska ha Biologitenta på min födelsedag. Buuuhuhu.

nej MATTTEEEE

gf

Dagen idag. Upp kl 6 o gjorde mig iordning. Fick dra A upp ur sängen. Han är inte lika morgon pigg som jag. Fick åka i racerfart till Arvika. lite sena. Skulle lämna blod 07:40. Kom dite senare men de gjorde inget. Lämnade mina 4,5 dl blod och sen gick jag upp till bilen. Den promenaden var jobbig. Man blir sliten när man lämnat blod. Mötte A när han sutat skolan o skjutsade han till tåget. Sen lite mer ärenden på stan. Micka kom och vi drag varvet runt Arvikas affärer. Dagens inköp: 2 block & 2 stickgarn. Sen lunchade vi med Lottie på Jenny´s. Prata o hade det trevligt.
Åkte hem för att plugga matte. Men jag blev akuttrött och sov i 2 timmar. Helt slut, fortfarande jätte trött.
Hoppas de beror på att jag lämnat blod. för har fan inte tid att vara sjuk nu.
Har mattedugga på fredag. Help.

Nu ska jag se om min mor kommer så vi kan åka till Borlänge.

frweio

Ännu en vecka i stora stdaen har flugit förbi. Trivs med och mer. Börjar få in lite rutiner, man går upp. Äter frukost, tar bussen till torget,m byter buss. Kommer till Universitetet och tjötar med Sanna & Felicia. har matte, fysik eller biologi..Slutar med föreläsningarna kl 12, sitter kvar o pluggar med andra (som är lite smartare o kan hjälpa mig) till 3. Sen hem o träna. Sen består kvällen mest av plugg. Tur att jag tycker det är ganska kul att plugga annars skulle jag dött på fläcken.
Fast synd att man läser allt som man hatar mest av allt. Men, som Felicia så fint uttrycker det. Man måste tänka positivt, Matte är ROLIGT. Matte är ROLIGT. Jaaa vi försöker iallafall att få det till att det är roligt.
Men fysiken är iallafall inte så hemsk. Våran lärare lär oss hur mycke densitet det är i sprit och kastar ägg på oss.

Nu ska jag plugga matte. Som jag älskar så.

Imorgon far jag till Borlänge. Hälsa på min kära storasyster.

Puss

.


fesd

Jag har laddat upp med ett glas rött och rostat bröd. Haha, den absolut bästa uppladdningen inför en hård vin piplar kväll och shakka as på Tikis dansgolv. Yepp. Livet är tufft.

Nu Ska jag snart få se mina söta vänner. Lääängtar.

hg

Imorgon ska jag festa med Arvikas i särklass bästa partypinglor:
        

jaaa, kan bli lite lätt dödad av dessa människor för att jag lägger ut bilder på dom i jaaa, där kanske inte deras bästa sida visas. Men jag giller´t.

sfd

veckorna går fort. Dom bara springer förbi. mitt liv i Karlstad kan väl sammantaffas som en anigens enformigt : Plugg, träna, sova & äta mat. Nu ska jag inte klaga. trivs bra, men ibland saknar man att ha alla vänner omkring en. Men har hittat ett par stycken i klassen som man kan umgås med, tur är väl det annars hade jag avlidit på matte lektionerna på direkten.
Nu är jag iallafall hemma efter en extremt slitsam skolvecka. Ska sätta mig och plugga lite fysik snart.
Imorgon är det fest med La famila. Ska bli så kul o se dom.
Men först ladda ner One Tree hill. Sara sa nämligen att det kommit nu!!
 HOHOHOHO

Puss