Söndag

Nu sitter jag i min gamla lägenhet. Känns lite konstigt - men ändå väldigt vanligt. Sanna kommer väl snart. Mysigt att byta sambo :) Efter en kort helg, kom hem vid halv 11 i fredags och idag åkte jag hemmifrån halv 5. Men har hunnit med shopping i karlstad och en jättemysig kväll hos svärföräldrarna. Mamma,pappa, jag & andré var fär på middag. Supergod mat fick vi!! Som alltid.
Idag har vi haft vardagsstyr, städat, lagat matlådor och handlat. Fick lunch av mamma o pappa innan vi fick födelsedagsfika av farmor.
Så fllt upp har vi minsann haft. André åker bort till varmare breddgrader på Tisdag, han & ola ska iväg och njuta av värme och golf! Jag får vara i Kongsberg och grilla hjärnceller i kyla.Rättvist.
Nu ska jag läsa innan Sanna kommer hem.
 
 

Tisdag

Nu är vi inne i skolans värld igen :) jag & Erle har kommit på att vi tycker om skola. Igår var det skola 8-17 (som alla andra dagar..) hjärnan är inte van att sitta och lyssna i 8 timmar. Samma sak idag, fast då har vi iallafall labb i 3 timmar på slutet. Har sovit lite dåligt i natt så hoppas hjärnan håller sig vaken! Längtar efter andré och mina små katter :)


Söndag

Helgen är över.. Känns iof som jag inte haft någon helg den här veckan. Jobbade igår och sen hem och gjorde matlådor och sen middag. Efter middagen hade jag och Andre riktigt lördagskos! Härligt! Idag har jag packat, tvättat o packat. Nu sitter jag på golfbanan, André måste få bli av med lite golfabstinens.. Ska sätta mig på tåget till Kongsberg kl 5. Kan inte fatta att det redan är dags att åka till Norgeland för att plugga igen. Men det ska bli kul att träffa Erle igen. Och så kommer jag bo hos Sanna och ha massa myskvällar med henne :) kos.
Ska se om min man slutat nörda sig nu..


Torsdag!

Känns som helg idag. Tyvärr är det bra torsdag. Näsan är snorig fortfarande - super trött i kropp och knopp. Idag kommer Andre hem iallafall! Mys. Vi har förövrigt varit tillsammans i 4 1/2 år idag (otroligt tjejigt att hålla räkning..) men iallafall.
Dags att åka till jobbet och göra mina 8 timmar för dagen.
Sen ska jag hem och mysa ner mig i soffan med Mr Lilloe Larsen.


Tisdag.

Förkyldningen verkar vilja sitta i. Idag har jag gått på alvedon och nässpray. Full rulle. Lunch i 20 min eftersom jobbet var packat med folk. Fick ta en eftermiddags paus och gå ut i regnet för att då liten luft. 
Nu har jag landat i soffan efter ett stopp för kvällsmat hos mamma o pappa :) Skönt med lite sällskap och slippa äta själv. 
HUvudvärken kryper på och jag ska testa min nya nässköljare - min näsdoktor sa att jag skulle skaffat en sån för ett halvår sen. Ska försöka rätta upp min näsa nu. 
Hatar att vara förkyld - måste bi frisk till nästa vecka! Vill inte vara dålig när jag ska tillbaks till skoolan :)

Måndag

Sovit jättedåligt i natt. Vaken tills 3. Letade efter Simba som va borta jättelänge. Sen somnade jag tydligen, vakna med tätt näsa och ond hals. Jippie. Kommer till jobbet - ensam optiker och full tidbok. 2 Alvedon o nässpray så var det bara att köra igång. Nu har jag äntligen lite lunch och har köpt halstabletter. När klockan slår 6 ska jag åka hem o bädda ner mig i nya sängen med förhoppningsvis 2 kosesjuka katter... Och skriva uppsatts...


Kväll...

André har åkt iväg.. Separationsångest. 
Lite poppcorn i min ensamhet. Massa bubbelvatten, börjar  känna i halsen. Jag som sa till Lottie förrut idag att jag inte varit sjuk på så länge! 
Världens bästa!

Söndag

Idag har jag fikat med två otroligt fina vänner! Så härligt att ses. Bara sitta och prata i timmar om allt och inget. Var verkligen behövligt. Nu har jag lagat mat och ska ta en tupplur i nya sköna sängen! Hämtade hem den igår- Såå skön! Sover som prinsessan på ärten.
Ska ha en rot-dag idag, perfekt vila väder. Ska väl försöka skriva motovasjonssøknad till skolan annars inga planer.


Älskade skog

Tror inte det finns något finare ställe på att vakna upp till än den här utsikten. Helt magiskt. Nu borde det bli en tipp topp Fredag!


Onsdag.

Kall morgon. Burr. Sovit med pyjamas och strumpor på i natt.....tänk hur de ska gå när det blir december och -20°!
Kaffet & frukosten ligger i magen. Ska packa väskan och åka till jobbet. Ergonomikurs från halv 2 till 2. Jättekuuuul, eller inte. Ikväll ska jag ta en promenad med vänner och sen handla mat. 
Snart ska jag åka till Kongsberg och bli student igen! Träffa Sanna, Siri, Elisabeth & Erle. Hoppas på ett besök/en visit av Lisbeth!!

Måndag

Älskar Måndagar (ibland..) idag gör jag det! Vakna upp bredvid Andre. Han åker till Oslo. Jag vänder mig om och somnar om. Till jobbet där tiden har sprungit förbi! Fick jogga till bilen för att hinna åka till HK, byta om och ladda för veckans tuffaste pass. Bodyattack! Härligt.. Jag & Sara kämpade i 60 min. Hem, såg 1358 rådjur längs vägen. Mat, dusch och nu väntar tvätten.. Hur hinner man med allt när man jobbar.. Försöker fortfarande att komma på det!


Söndagsmys

På middag hos svärföräldrarna. Mysigt efter en martens helg. Hade super trevligt hos Micka med massa koseligt folk. Sen en tur på the roof innan jag & Andre somnade gott på sara o Olas soffa.
Idag har jag lagat matlådor...sovit på soffan. Ja de var min lediga dag det..phu.


Lördag

Martenslördagen. Jobbat...tiden sprang iväg! Hem. Städa och tvätta kläder (andre åkte till the roof och drack öl..rättvist) nu är jag helt slut efter 44 timmars jobbvecka... Ska hoppa in i duschen och fixa till mig...hoppas jag vaknar till!


Fredag

Fredag. Det känns i luften på något sätt. Jobbar till 6 som vanligt. Sen hoppas jag att Andre o pappa installerat in tvättmaskinen så jag får tvätta ikväll (Har längtat efter att tvätta, ska vi se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på det..)
Sen får jag bjuda grabbarna på mat kanske. Sen blir de freagsmys!! Tyvärr blir de även jobb imorgon. Hejohå.
Nu ska jag kika in på en patients ögon får vi se.
Kram


Mys

Jobb, handla mat. Hoppade spinningen och åkte hem, tvättade bilen och sprang en tur i mörkret. Härligt med luft när man står inne en hel dag.

När andre är hemma så sover katterna hellst på golvet eller vid fötterna. Men när han är borta på veckorna får se sova i sängen... hihi. 

Lite sällskap är ju inte så fel såhär på en Tisdagskväll.


2oktober

Sitter på jobbet och äter lunch. Torsk - Mumms!
Är jätteglad idag. Har fått mina nya glasögon - supernöjd :)
Plast-lilafärg o lite stora...höstens mode.
Nu ska jag gå ut och gå, ladda inför eftermiddagen. Ikväll blir det spinning och sen mys med katterna (saknar Andre.....)


1 Okt.

Första oktober. Helt sjukt. Vart tog den långa sommaren vägen? 
Men jag klagar inte, tycker om hösten. Idag ringde klockan 04:30. Jag gick upp och kokade kaffe och packade matlådor till min man. Somnade om i en varm skön säng. 
Nu ska jag åka till jobbet! Hoppas på en bra måndag och sen kickar vi igång veckan med ett Bodyattack pass. 
Ska sova vääldigt tidigt ikväll.
 
Jag & Simba önskar trevlig måndag.
OCH SARA: Håller tummarna för dig! Hejjahejja.