Onsdag.

Haft en bra dag på jobbet med en finfin lunch med Micka. Bra avbrott mitt i dagen. 
Åkte hem och tränade - nu har jag sträckt mig i vaden. Toppen! 
Damsugit och skurat golv. Nu stryka.. Några extra timmar på dygnet vore inte fel...
Har en hemmagjord pepparkaksdeg i kylen som bara väntar på mig.. kanske till helgen.
tänkte baka små pepparkakshus :) Antagligen kommer Katterna äta upp dom...

Tisdag

Fullproppad dag igår. Så kul att jobba då!
Vid lunch skrev andre att han skulle komma hem eftersom han glömt viktiga papper. Jag tog givetvis chansen att få se han en kväll till, skippade träningen och tog en måndagstur till challa. Och mamma var så snäll och ta hand om katterna.
Vaknar helt utvilad - full med kärleksbubblor i magen! Perfekt start på en mörk novemberdag.


Helgen

Otroligt bra helg! Julbord, mys, fix här hemma och julklapps shoppning.
Nu har jag och mamma gjort lite adventsmys här hemma. Eftersom jag helt enkelt inte hinner nästa helg!


Ledig!

Skönt! Har kört mina 2 lurviga vänner till vetrinären. Simba tyckte inte om att åka bil!! Tror de tycker att det är bäst att vara hemma på Kassåsen.
Åkte hem och tränade en timme.. Haha sjukt effektivt. Min rumpa kommer ha ont imorgon. Tänk att ett tv-spel gör att jag tar i så jag spricker, klarar det aldrig själv!
Nu ska jag och mamma shoppa. Ikväll kommer André <3


Torsdag.

Haft en hel dag i Karlstad. Optikermöte. Kul att träffa alla inom kedjan.
Hann en snabb tur på bergvik och Ikea innan jag åkte hem.
Köpte ett tv-spel.. Haha tränade i en och en halv timme. Kan inte sett klok ut när jag hoppade och stuttsade här hemma.
Fixade o trixade, ett besök hos mor & far. Nu ska jag sova. Ledig imorgon med katt-kastrerning, träning, julklappsshopping & MYS med Andre :)


Tisdag.

Redan inne på ny vecka. Helgen är över och den innebar fest med världens finaste vänner. Paket & massa vin :) I Söndags gjordes det inte många knop på kassåsen! Vila och sedan mys-kväll hos svärföräldrarna.
Igår var det fullt ös. Blev jätte trött innan kl 6. Sara kom och provade bågar - sen bar det iväg på Attack & VIPPS så blev jag super pigg. Hem och besökte farmor, till mamma&pappa och matade katterna där. Innan jag strykte all tvätt och plockade lite. Sen blev det sängen.
Idag har jag jobbat. Kul dag! Massa spännande ögon, får lära mig så mycket. Tycker om mitt jobb. Igår fick jag en kram av en gubbe som blev så glad efter min undersökning. Tycker om när patienterna är nöjda och glada. 
Fick hoppa träningen eftersom min mage inte alls ville vara med. I stället ska jag bli klar med min dumma skol-uppsatts!! Den ska in idag. Är otroligt trött på att sitta och skriva om linser nu. 
Och imorgon kommer mamma & pappa hem :)

23 år.

För 23 år sedan föddes jag, en liten skrutt kom till värden. Hux flux så tvingade jag mamma att jag skulle få komma ut! Ville så gärna va en 89 istället för en 90:a.
Så blev det och det blev kanon-bra! :)
Började min dag med födelsedagsfrukost hos mamma & pappa. Vinkade hej då till dom. Lämnade lite blod på morgonkvisten och sen direkt till jobbet. Full rulle på förmiddagen.
Hade en synundersökning när Elisabeth knackade på och frågade om jag kunde komma ut i 2 min. Gjorde som chefen sa och där stod ett blomsterbud med en jättefin bukett rosor - min man han kan när han vill minsann!! Han gjorde hela min dag! 
Sen hade vi lite mini-fika på jobbet, fick en blomma av de också :) Och present av svärmor och svärfar + tine. 
Ikväll har jag efter lite hushållsysslor som mathandling och strykning legat i soffan och myst.
Och så ringde världens bästa Carro, som jag saknar dig! 

Nu ska jag sova. Haft en bra dag - nu längtar jag efter helgen så jag får fira med lite vänner!
 
En liten Kristinen.❤
 
 
 

Tisdag.

Veckan är igång. Ligger i sängen och vilar lite innan jag ska ta min vita fina bil till staden för jobb. 
Igår gick det i 100 hela dagen. Jobb, träna med Sara. Blev så trött så jag kunde nästan inte gå.. aldrig mer vila från Bodyattack i en månad.. 
Hem till mamma o pappa och se vad de hade för sig. Var hemma vid 9 och fick i mig kvällsmat. Tvätade kläder och grejade lite innan det blev bums i säng. 
Phu. Inte konstigt veckorna försvinner fort! Idag är det jobb till 18, skriva rapport och sen spinning om mina ben orkar - redan träningsvärk. 
Ska njuta av min sista dag som 22 åring. 

Kalajs.

Idag har jag haft lite kalas för mormor/morfar Morbror Lars / Moster Sara. Och mamma & pappa såklart. Fick JÄTTE FINA presenter (kul att fylla år).
Mamma&Pappa firade mig ju i Fredags med champagne och god mat. Fick Vinterdäck (nog den bästa presenten någonsin!) lite kläder, indredning m.m.
Idag fick jag sängkläder, och lite julsaker (perfekt eftersom jag inte äger en endaste julpryl).
André & jag har haft en underbar helg ihop. Saknar honom redan!! (han åkte för 5 min sedan...) Tur jag har en gris som jag kan mysa med nu..

Äntligen Fredag

Och jag blev ledig!! I början på veckan såg det ut som jag var tvungen att jobba helg men jag slapp så nu blev det som jag planerat - långhelg! OCH SÅ SKÖNT! Igår kom jag hem till André och vi bara myste.
Idag har jag bakat kakor till kalaset på söndag, nu gör jag långkok och lite lunch. Ska ta och plugga nu i eftermiddag. Har redan hunnit med en löptur i skogen - ojj vad jag har saknat det! Hur härligt osm hellst, inte för att jag hade något bra tempo eller blev dunder sliten men jag ville bara ut och njuta!
André polerar mammas bil så den bli fin. Älskar att ha långhelg!

Måndag

Ny vecka! Tillbaks till jobb-livet. Ska bli kul att jobba lite nu, tror en kombination av skola/jobb inte är så dum iallafall. Helgen har varit bra! I lördags hade jag en rejäl sovmorgon innan mamma och jag åkte till challa på lite shopping. Sen vidare till mormor och morfar och hade lördagskos med mat och kakor! På kvällen åkte jag och sara för att hämta våra män på gardemoen. Var mysigt att åka bil och äta godis. Var inte hemma förrän kl 1... Igår var det stora bak/fixar dagen. Bullar och surdegs bröd fick de bli, så bjöd jag mamma o pappa på sopp-lunch. Avslutade helgen med ett biobesök med fina vänner. Sumosomaeium; en bra helg!


Fredag

Fredag! Hemkommen från norge och får mat & vin av mamma. Precis vad som behövdes efter en tuff skolvecka. Och imorgon ska jag & sara hämta hem våra gossar.
Så ikväll får jag hålla tillgodo med mina små katter bredvid mig i sängen.