Torsdag

Jag har haft fullt upp den här veckan. Jobbar och tränar, spelat golf, veckohandlat, tagit tidiga morgonpromenader, lunchat med Ronia, städat..
Ikväll efter jobbet gick jag in till mamma och pappa och fick kvällsmat. Mysigare än att äta själv :)
Idag på lunchen var jag tvungen att stilla mitt Sara-behov, så jag gick och våldgästade henne. Bäst att störa när hon tentapluggar, fick kaffe och sitta och tjöta i 40 min. Fick massa energi av den lilla stunden med en vän.'
Ikväll har jag storstädat och sen gick jag ner till sjön och satt där en stund. Kos.
Har plockat in massa liljekonvaljer och syrener, luktar så gott! 
   
 
Vi har börjat gräva inför utbyggnaden av altanen. Kommer bli så fint! 
Och min lilla köksträdgård börjar faktiskt växa - har inte dödat någon växt än! HA. 
Nu ska jag lägga mig i soffan och vila...man måste få vila ibland :)
 
 

Torsdag

Ligger i sängen och vilar lite innan jag ska till jobbet. Förstår inte men är så trött nu! Är helt däckad på kvällen och tar mig knappt upp på morgonen.
Igår jobbade jag massa, kul när man har fullt upp. Sen var det födelsedagskalas hos kusin Maja! Mysigt, fick räksmörgås och se hennes nya lägenhet.
När jag kom hem tog jag tag i strykhögen till halv 12...
Har köpt nya glasögon också :)


Onsdag

Skulle bädda sängen imorse men möttes av det här.
Förstår katten, bättre att ligga under täcket när regnet slår i backen. 


Måndag

Ny vecka. Ny måndag.
Har jobbat helg. Fast hela veckan har blivit konstig eftersom jag var i Kongsberg måndag-onsdag. Så när jag jobbade i lördags kändes det som torsdag!
Har hur som helst haft en bra helg tillsammans med André! Har läst bok, sett på film, ätit god mat och spelat golf. Spelade på 22 p efter första 9 på hemma banan igår. Då är golf kul!
Igår förmiddag kom även Micka och andre på spontan kaffe i solen. Mysigt.

Ska jobba kortvecka den här veckan! Det har jag längtat efter!! Så veckan känns inte allt för tung. Nu ska jag hoppa in och jobba efter lunchen.


Lycka

Vissa dagar är bättre än andra.
När man har fluffiga rosa moln i magen. Är så glad att jag har underbara vänner som stöttar i vått och torrt. Att jag har ett jobb jag trivs bra med. Klarade BIO Eksamen. Att jag har världens bästa familj. Finaste pojkvännen. Bor i skogen. Får vara frisk och kry. Har en fin sommar framför mig!
Ja, jag är lycklig idag. Man ska njuta av såna dagar.


Torsdag.

Tänk vad veckorna går. Jag har spenderat min måndag - onsdag i Kongsberg. Sista gången för det här skolåret. Övade övade övade BIO Eksamen. Man ser in på näthinnan med en lins och en lampa på huvudet, minst sagt lite komplicerat att få ordning på patientens öga, mitt huvud och linsen samtidigt. Fick bo hos Sanna för sista gången.
Igår körde jag hem efter eksemen i full bilkö genom Drammen. Har aldrig varit så fokuserad som då. Körde non-stop i 4 timmar. Sen fick jag kvällsmat av mamma och pappa.
Nu är jag på jobb, gör undersökningar och grejar.
Ikväll blir det en springtur i skogen..
Och nu fick jag precis mejl av läraren att jag klarade Eksamen med "glans". Nu blev dagen väldigt bra!


Torsdag

Ledig! Så skönt. Igår var de lite små segt på jobbet. Men fick undan lite pappersarbete. Lunchade med Sara. Mysigt. På kvällen bjöd jag in mig själv hos Micka och andre. Grillade pratade och myste. Bra dag som fick avslutas med att komma hem och somna bredvid André! Idag har jag inte några större planer. Fixa lite med badstranden, köpa blommor med mamma.. Ja vi får se :)


Älskade skog.

Vaknar upp och ser den här utsikten. Snörar på mig skorna och tar mig en timmes morgonpromenad. Bättre start på dagen får man leta efter.
Nu en väldigt god kopp kaffe och bege sig mot jobbet!
Hoppas på en riktigt bra dag.

 


Måndag

Ny vecka! Efter en bra helg med jobb, konsert med Thomas Ledin. massa drinkar och skratt! Efter en slapp sändag med avslut med besök hos Roar och Anita. Fick jättegod mat av de! Sen fick jag somna bredvid min favorit.
Idag har jag verkligen jobbat på'..Så kul när det händer mycket.
Avslutade med ett pass bodyattack. Idag gick det mycket lättare!
Nu ligger jag och Knerten och myser.


Njuta

Ibland måste man stanna upp och njuta.
Det gjorde jag under min o mammas löprunda idag.
Känner mig tacksam.

Igår var jag ledig! Så skönt att vara ledig mitt i veckan. Så borde man ha varje vecka.. Hann storstäda, slänga massa skit, skura huset från topp till tå. Mamma & Pappa hjälpte mig med utemöbel, grill och fixa badlandet.
VÅR!

idag fick jag gå upp och göra frukost till André - Vardagslyx. Mysigt att vakna upp ihop på en vardag. Han och pappa åkte och spelade golf. Jag åkte till jobbet och matade undersökningar, huvudet på högvarv hela dagen. Phu.. Sen tog jag och struntade i HK och åkte hem till skogen. Dagens bästa beslut.
Nu ska jag fortsätta njuta lite till...