Torsdag

Återigen en bra dag! Jag fick min telefon!! Materiell lycka. 
Handlade mat och städade efter jobbet. Sen ringde mamma och skrämde upp mig. Tidigare idag hade en dam blivit misshandlad och sedan hade de tänt eld på hennes hus i skogen vid Edane. Så jag får sova hos mamma och pappa i natt. Brukar inte bli mörkrädd men de där var faktiskt lite läskigt! Idioter det finns.. 

Onsdag

 
 
 
Super-Onsdag.
Jobb. Tog bara en halvtimme lunch så jag kunde träna kl 6. Bodypump och det var riktigt roligt. Hem till mamma & pappa och fick se bilder från Thailand och se på Bonde söker fru. 
Fick en champagne flaska för att jag matat katterna. Och sen 2 klänningar som de sytt upp till mig efter en klänning som jag tycker om. 
En svart och en kornblå. SÅ fina. Så nu sitter jag i den blå och ska skriva handlingslista tills imorgon. Vill inte ta av mig den....Fint ska de vara på Kassåen 1.
 

Måndag

Vilken helg! I Fredags var det afterwork med brudarna. 
Musik quiz, lite öl och vin. Andre kom och hämtade mig så somnade gott på Kassåsen. Lördagen var väldigt grå och tråkig, strök tvätt, tog en promenad. På kvällen bjöd Sara & Ola på en helt fantastisk middag! Så gott! Drack och pratade sen blev de en tur ut på klubben och dansade. Hade tillochmed träningsvärk i ryggen dagen efter. Igår var det ganska lugnt. Var på kalas för farmor som fyllde 85 år. Sen myskväll med andre. 
Idag blev det en väldigt tidig morgon. Andre skulle lämna sin bil i Karlstad kvart i 7!! Så upp 05;15 och iväg till Karlstad. Så nu är jag väldigt tidig på jobbet men de kan vara skönt det med :) 

Onsdag

 Hela veckan har varit ganska hektisk. Massor på jobbet. Men har ändå lyckats ha energi över efter jobbet. I Måndags skolkade jag visserligen från träningen. Jag måste ha Sara med mig för att komma iväg verkar det som.
Och eftersom jag skolkade fick jag minsann prestera på hemmaplan. Hälsade på farmor och sen hem och storstädade huset. 
Igår tog jag mig faktiskt i kragen och tränade Bodybalance. Börjar tycka om den träningsformen mer och mer. Idag laddade jag för ett spinningpass - hade tillochmed ätit 2 kokta ägg för att ha energi till spinningen. Men när jag parkerat bilen och var redo.. så upptäckte jag att jag bara hade en sko.......
Så störande! Men för att utnytja kvällen så handlade jag mat. Kvällen var ju ändå förstörd. 
Och nu lagar jag matlådor. Så lite duktig har jag varit. 

 
Nu ska jag lägga mig i soffan och se på bonde söker fru. Haha. Älskar värmlänska på tv.
Idag har jag nog saknat sommaren lite extra...
 

Söndag.

Myshelgen är över. I Fredags var det mys på hög nivå. Mat, godis och Skavlan i soffan med min favorit. 
Jobbade lördag. Storstädning av butiken! Riktigt effektiv... Sen direkt hem och tog hand om älgkött. Sen hem och gjorde mig iordning och till Charlottenberg och släktkalas för Roar. Jättemysigt! God mat, god dricka och trevligt sällskap.
Idag var det en riktigt inne dag. Har varit hos farmor och hon hjälte mig med resten av älgköttet. Sen lagade jag matlådor och sen hamnade jag & André i soffan. Tände en brasa och bara myste. 
André åkte til charlottenberg... och jag ligger i soffan och stickar med katterna.
Man ska inte klaga på en sån helg.
 
 
 
 

Mys-Mitt-i-veckan-Onsdag

Har haft en väldigt mysig onsdag. Började med att jag fick krama om André innan han åkte till norge och jobbet. Sen pallrade jag mig iväg till jobbet. Mamma & Pappa kom och sa hejdå. De tog en tur till Thailand.
Efter jobbet fick jag en liten vänn-dos i form av Elin och Sara. Hälsade på Elin i hennes nya lägenhet. SÅ mysigt och fint! Satt i köket och bakade scones och de lärde mig att dricka te. Hela 2 koppar drack jag.  Lite stolt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jobb, skola, kärlek, hus, framtid, gymnasiet... ja det som fall oss in.
Skönt att få sitta och rabbla upp allt som kommer in i hjärnan med fina vänner. Verkligen guldkant på vardagen. 
 
Nu ligger jag & Knerten nerbäddade och ska sova. Torsdag imorgon och sen närmar vi oss helg!!
 
En kväll på Nösund med storasyster.
 
 

Helg






Jobb igår. Golf med Andre X2. Middag med grabbarna och pappa kom med amerone vin. Idag en helt underbar löptur med Lars Winnerbäck. Älskade skog. Nu middagslur. 
Livet är bra härligt! 

Onsdag

Igår hade jag en minst sagt hektisk dag, jobbet gick i 110 från 9-18. Sen skynda iväg till HK där Sara väntade på mig. Vi tog ett pass bodybalance. Börjar tycka om den träningsformen mer och mer. Sen direkt till charlottenberg för att se Andre lite. Fick mat och sen var det i princip sängen som gällde eftersom jag hade haft en enorm huvudvärk hela dagen..så det blev ju inte så länge vi hann ses.. Men bättre än inget alls! Nu tillbaks till jobbet, hoppas de är liiite lugnare idag :) 

Lugn.

Idag skulle jag egentligen haft skola. Istället har jag haft sovmorgon, städat, slängt skräp, planterat blommor, gjort en grönsakssoppa, tvättat bilen, sprungit med mamma, kollat över ekonomin, stickat. 
Och klockan är bara halv 6! Det bästa är att jag känner mig så lugn. Inget som hänger över axlarna eller något som jag känner att jag måste prestera i. Jag kan bara ta det lugnt och göra det som faller mig in. Det var fruktansvärt längesedan jag kände mig såhär lugn och nöjd över mig själv. 
Det måste ju vara rätt beslut då. 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen med ett fotbad och lite serier. Må bra dag. 
 
Min kärlek.
 

Måndag

Ledig igen. En riktigt långhelg! Spenderat den hos systreryster i deras nya hus. Så fint! 
Haft födelsedagsmiddag, bakat bullar och en liten shoppingtur. 
Nu ska jag se till att hälsa på de oftare - nu när hon inte är ute i skidspåren lika mycket längre.
 
Tog mig en rejäl sovmorgon idag. Man måste ju få passa på! Sitter och dricker kaffe, ska köra igång lite tvätt och plocka lite. Annars har jag faktiskt inte så mycket strora planer idag. Ska nog slänga lite skräp och plocka på altanen. Höstfix. 
 
 
 

Fredag

LEDIG! Sov hos André i Charlottenberg i natt. Så mysigt att kunna ses i veckan också. Och eftersom vi inte ses under helgen fick vi mysa till det ordentligt med en pizza och bubbelbad.
Imorse handlade jag mat. Hem och städa huset. Tvätta tvätt och stryka kläder. 
Nu ska jag packa ihop grejerna, en helg hos Systeryster väntar. Ska bli mysigt!
 
Ett glatt gäng i Turkiet (alla utom André ser det ut som...)
 
 
Igår fyllde Svärfar 50 år. Hoppas de fortsätter njuta av Turkiet! 

 

Onsdag

Riktigt bra dag. Jobbet har varit bra. Lunch med Ronia och Elin, Mysigt! Sen blev jag kvar lite länge på jobbet och då skippade jag spinningen eftersom de skulle bli lite stressigt. När jag kom hem ringde Sanna, vi pratade en halvtimme och medans vi pratade började jag ta en promenad i kylan. Sen när vi lagt på ringde jag Carro (som jag skulle ha gjort för massa dagar sedan egentligen). Så vi pratade på i en halvtimme vi också. 
Mysigt att traska runt i skogen och prata med vänner. 
Sen gick jag in till pappa.. medans jag var där så blev det väldigt mörkt! Så han fick skjutsa ned mig :)
Nu har jag fått i mig lite mat.. planen var att jag skulle städa badrummet. Men jag får se hur det blir med den planen, jag råkade fastna i Bonde söker fru.
 
 

Tisdag


Nydag. Vaknade helt utvilad, blev väckt av katterna halv 6 och var pigg. Men fick ligga kvar och mysa tills 7. Semestern kanske har gett effekt! 
När jag suttit i undersökning så kom jag ut och möttes av dessa vackra blommor, Sara hade varit inne och lämnat ett tack för dator-lånet. Blev så glad!
Jobbar till 9 så har varit ute på lunchen för att få i mig lite syre. 
Mejlat lärare om att jag slutar mastern, skönt att beslutet är taget. Nu kan kah fokusera på mig själv, jobbet, träning och vänner. Slippa ha en massa skola hängandes över sig på kvällar och helger. 
Bäst att få i sig kaffekoppen och ta hand om patienterna!