Helg,

Otroligt härlig hösthelg. Igår fick vi en helt underbar middag hos Sara och Ola. Jätte fint dukat, massa god mat och vinet flödade. Perfekt lördag.
Idag har jag i Andre shoppat säng! Inte dumt.. Har även slavat i köket, gjort matlådor till andre och mig för hela veckan! Sprungit 8km med mamma och nu myser jag i soffan med min älskling.
Nya lampan :)


Fredagsmys

Jag & Tiger Fredagsmyser :) vin och god mat hos mamma o pappa.
Njuter efter en väldigt jobbig jobb dag.....fast kul :)


Tjejkväll

Trött trött. 12h jobb och det känns i kroppen. Ska faktiskt hoppa ner i sängen nu. Imorgon är det sista arbetsdagen för veckan o jag ser fram
Emot en fin helg!!


Familjen Audi...


Onsdag

Fullrulle idag på jobbet. Suttit i undersökningsrummet nästan hela dagen. Insett att jag nog hellst vill jobba med syn och barn. Himla härliga! :) eller ögonsjukdomar..ja de ger sig!
På lunchen var jag på EM möbler och hämtade nackstöden till soffan. Sköna! Strosade runt och kikade på säng, får nog ta med Andre till helgen och slå till.
Ikväll har jag haft ajaj ont i magen, men handlat massa mat och städat har jag gjort ändå.
Nu är det soffläge med kissekatterna...


Underbara Tisdag.

Imorse vaknade jag av att Simba ville ligga och kosa på min arm...mysigt ändå tills han började bita mig. Antar att han lärt sig mina rutiner för klockan var 7 och jag skulle gå upp.
Var tydligen trött i morse för när jag kom till jobbet upptäckte jag att jag glömt mascara! Fint Kristin.
Jobbet flöt på.. Vet inte vart timmarna tog vägen men de försvann!
Var nära att avboka mig från träningen, jag var superlat. Men bestämde mig iallafall för att gå tillslut, mamma följde med hon också. OCH VILKEN tur. Otroligt härligt spinningpass, endorfinerna sprutade ur öronen på mig. 
Nu har jag kastat i mig en omelette och ska vila i soffan lite innan jag tar kvällen. 

måndagsglad.

Ute och går lunch promenad och är Måndagsglad :)
Skön start på veckan! Det är nog den lugna, sköna helgen som gjort mitt glada humör. Bara 5 h jobb kvar - sen bodyattack! Enda minuset med den här måndagen är att Andre åker tillbaks till Norge..


Söndag

När den är som bäst. Andre vaknade kl 7 och gick upp!!!! Han väckte mig vid 8 och hade gjort frukost och tänt ljus. Bra start på lediga dagen. En golfrunda blir de nog i kylan. Och ikväll ska vi bada bastu har jag bestämt! Bästa med hösten.


FREDAG

Veckans bästa dag. Jobb9-18. Sen hem laga god mat och mysa med min man. 
Igår när jag körde hem från jobbet råkade jag köra på en katt :( Hoppas den klarade sig för den sprang över vägen och försvann.. Hade inte en chans att hinna stanna. Och jag som får dåligt samvete över att bilen står ute när det är kallt, ja då kan ni tänka er mitt dåliga samvete igår!! 
Men en katt har ju 9 liv... 

Jobbdagen igår var jätte kul! Inte så mycket bokat men dagen försvann fort ändå - monterade ett par glasögon i 3 1/2 timme.. haha Men de blev fina och jag klarade mig ifrån att repa glasen så då får man vara nöjd. När jag kom hem snörade mamma och jag på oss springskorna och ut i friska luften. Hade massa energi och flög fram genom skogen. Skönt!!
 
 

Torsdag

Morgonmys i soffan med mina 2 katter. Laddad för ännu en dag med jobb.
Sen ska jag & Sara pumpa..
Gårdagens inlägg blev visst fel, text o bild hörde inte helt ihop. Bilden visade det otroligt fina vin stället som morfar gjort åt oss. Tacktack.


Tacktack!

BRIO och mys


Tisdag

Igår hade jag hjärnsläpp på jobbet från kl 9-18. Haha. Men efter ett Bodyattack pass med Sara fungerade hjärnan igen. Möttes av 2 myssjuka katter och en myssjuk Andre.
Nu har jag bäddat ner mig i soffan med en kaffekopp och laddar för ännu en jobbdag.


Njuter

Njuter av allt. Hösten, Andre, skogen, ledighet. Inser att jag är oerhört lycklig. Ibland måste man stanna upp och njuta av livet. Bara vara och njuta.


Fredag!!

Och ledig!! Underbart. Vaknade halv 9, låg kvar och myste med två katter och en trött Andre. Ätit frukost, fixat lite med skolan, städat lite och nu har jag placerat mig i soffan med Leilas kokbok och en kaffekopp. Får se om Andre har lust att komma upp!


Torsag

Och jag gör min sista jobbdag för den här veckan!
SÅ Skönt att ha lite långhelg. Ska bara vara hemma och göra det som faller in. Men först en fullpackad jobbdag! Sen Bodypump med Sara innan jag kan slå mig ner i soffan med André och njuta. 
Igår efter jobbet tog vi en tur till Sara & Ola där de bjöd på äppelkaka och kaffe! Mysigt att hitta på något i mitten på veckan sådär.
Micka & André kom en liten tur de också. Länge sedan vi sågs allihop!!
Nu ska jag plocka lite och sedan bege mig till jobbet





Tisdag

Ännu en dag gjord. Har fått massa gjort på jobbet. En kund som var mindre trevlig på telefon - men sen kom världens sötaste tant och räddade upp mitt humör! Tack tant!
Kom hem och lagade mat till Andre (han måste äta upp sig lite). En kvällspromenad i skogen, tyst och frisk luft! Nu bakar jag en sockerkaka till min älskling - 5kg går inte för sig!
Så här glad är jag för att ha honom hemma. Så här glad är Andre för att få en nybakad sockerkaka.


Måndag

Har lunch på jobbet. Är super glad eftersom Andre får komma hem idag!!! Äntligen äntligen äntligen.

Igår hade jag en bra söndag (fast ensamt utan Andre). Städade, åt lunch med mamma o farmor, mamma och jag hjältes åt att sätta upp gardiner. Blev jätte mysigt (men Findus tycker att det är väldigt skojj att hänga i gardiner!)
Avslutade söndagen med 8km löpning med min mor - höstluft är otroligt härligt att springa i!! Har varit ute o gått en tur, grått o tråkigt ute.
Tar en kaffe och trendspanar inför hösten innan jag ska köra igång o jobba igen.


Lördag

Jobb. Tur & Retur Oslo för ett besök hos min älskling! Nu är jag hemma på Kassåsen. Trött som få.. Skulle gärna ha Andre vid min sida nu.


Fredag

Veckan närmar sig sitt slut. Sitter ute på lunchen och lapar lite sol! Ja man får ju passa på...
Bra dag idag, Goa kunder som gör att man blir glad i magen. Tycker verkligen om mitt jobb! Att hjälpa folk se bättre och hitta lösningar för just den personen. Skoj!
Extra glad i magen eftersom Andre kanske är på hemväg inom helgen, hoppashoppas.
Ha en fin fredag.

(bebisarna har hittat en pläd som de snuttar på och letar efter mamma. Stackars små)


Torsdag

Jobbet knallade på. Massa nya bågar börjar komma in, SÅ kul!! Vill ha massa...


Efter jobbet pumpade jag med Sara, var inte direkt pigg, men jädrar vad vi körde. Kommer nog kännas imorgon.
Nu har jag ätit kvällsmat och lagat matlåda. Ska kosa med mina katter och sova. André skulle ha kommit hem idag, torsdagen är inte det samma.. Men snart så kommer han väl hem!

Fick schemat ifrån skolan, ja veckorna i Kongsberg kommer nog inte bli direkt lugna!!

   


Tisdagkväll.

Struntade i träning efter en jobbig dag, massa att göra på jobbet. Hem och fick kvällsmat hos mamma o pappa. Tvättade bilen och hela huset när jag kom hem. Måste vara fint när Andre kommer hem. Lagat matlådor och nu stryker jag, så lite effektiv är jag ändå.
Otroligt fin måne ikväll, tänker på dig älskling!


Kärlek.