Helg

Vilken helg vi har haft! Så mysigt - sett och gjort massa. Och framför allt fått lite kvalitetstid med en fin vän. 
André och jag har firat att vi överlevt dessa jobbiga månader + att fira vår 5 års dag.
 
En bild säger med äm 1000 ord. 
 
                     
 
Idag har det varit fullt ös på jobbet. Avslutade dagen med att bokstavligen släpa med mig mina ben på träning - första passet på en månad. OHERREMINGUD det var slitsamt så det räckte och blev över. Men nu är det gjort. Bara att försöka komma tillbaks nu. 
 

Shopping.

Jag är så shoppingsugen! Tur att jag ska åka till Stockholm imorgon!
Hihi.
Nu ska jag fortsätta jobba :)
Och min bil får komma hem idag. Så glad!


Snorig näsa

Efter 9,5 timmars sömn vaknar jag upp som en ny människa! Nu är det bara en väldigt tät näsa kvar av min mini-sjuka.
Så jobbet var 1000 gånger lättare idag. Har skrikit åt en dam i en timme (hon hörde lite dåligt..) Men hon var så söt så det gjorde inte något att jag fick skrika. Sen har jag hjälpt en kille att få linser - så kul att se när de klarar det.
Mamma kom och hämtade mig efter jobbet eftersom jag fortfarande är bil-lös. Tur att jag har så enormt snälla föräldrar som hjälper mig i vått & torrt. Med vad som helst!! Matpengar, skjuts till jobbet, pappa hjälper mig ringa alla gubbar som hjälper mig med bilen, fixar med bankgrejer osv. Världens snällaste!
I kväll har jag hälsat på farmor, ätit kvällsmat med mor & far, fixat lite med plock här hemma och nu är det vila i soffan!


En Tisdagsbild på min Kära!!

Måndag

Min plan om att sömn skulle hjälpa var sådär.. Sovit jätte konstigt och vaknade med 38° i feber. Attans. Har sett fram emot att jobba. Jag tog alvedon åt 2 rostade bröd och drack massa vatten. Åkte till jobbet och kändes okej. Haft lite toppar och dalar men har gått bra. 
När jag kom hem från jobbet klappade jag ihop i soffan med yttligare 2 rostade bröd. Nyttigt, men det enda som tilltalar mig idag. 
Vilade och pratade med carro - planerade och pratade ikapp lite smått. Tänk att vi alltid får samma sjuka samtidigt! 
Var uppe hos mor och far och pratade lite och nu ska jag vila mera med mina katter. Känns som om att febern verkar försvunnit iallafall. 
Min fina vän!

Helg..

Det är helt underbart att vara hemma i skogen igen! I Fredags kom André och hämtade mig i Kongsvinger och åkte hemmåt. Blev nästan lite blyg inför honom efter att inte setts på två veckor! Haha. Släppte dock ganska fort.
Jobbade Lördag. Sen hem och krattade i trädgården och städade hela huset. Skönt. + att jag handlade mat efter jobbet..
André och grabbarna var och spelade golf sen när de kom hem åt vi heta räkor och åkte till Sara & Ola, micka & André var också där. Drack lite öl (dock inte jag som körde) och hade det trevligt. Åkte hem vid 1 och somnade såå gott i vår säng (lite skillnad efter att sovit på madrass på golvet i 2 veckor..) Idag haar vi varit på golfbanan, lagat matlådor och sovit en tupplur. Nu ligger jag i soffan och känner mig lite små hängig ont i halsen och trött så ska sofa nu tror jag. Nu börjar jobbet igen!


Skulle inte vara dumt att vara på Rhodos en vecka igen..

Fredag

Nu är jag på väg hem! Hem hem hem hem! Som jag längtat! Ska njuta varenda sekund.
Och Eksamen gick bra, kändes bra iallafall. Var inte nervös så jag gjorde bara det jag skulle så hoppas jag gjorde rätt :)
Nu ska jag hem och ha fredagsmys! Det är jag värd efter två enormt slitsamma veckor.


Torsdag

Idag har det varit en minst sagt slitsam dag. Eksamen 9-13, gick okej. Hoppas jag står iallafall... Men alltid svårt att hitta rätt känsla med MCQ, Sen hade vi paus i 1 1/2 timme innan nästa eksamen. En praktisk del. Phu, värre stress har jag aldrig varit med om. Hann inte skriva mitt bästa men knåpade ihop något iallafall. 
När jag kom hem dog jag i sängen lite, haft migrän hela dagen och eksamen. Erle och jag unnade oss en liten shoppingtur. Imorgon är sista praktiska! NU vill jag bara att klockan ska slå 10:10. Då är jag klar. Sen ska jag sätta mig på tåget och åka hem till André. 
Vi har 5 års dag idag, båda firat med eksamen. Hehe. Vi får fira ordentligt under helgen helt enkelt. Tänk att det var 5 år sen jag & Moa tränade stepp. Moa tvingade mig att tvätta håret innan jag tog GPS:en till Challa och fick Oxfilé av Roar + försaltade grönsaker. Haha. 
Nu ska jag läsa igenom oppaven inför imorgon och sen se på tv med tjejerna!
 
 
 
Älskar dig mest av Allt.

Lördag

Vaknar upp ensam i min gamla lägenhet. Känns lite konstigt...
Vill åka hem nu!! Men det är en vecka kvar..Med mycket som ska igenomgås. Är nervös för eksamen nu. Hur kommer det bli på Onsdag?
Men kan ju bara göra mittt bästa. Klarar vi den inte så får vi göra omtenta i Agusti, och det käns ju inte som ett alternativ. Så satsar allt jag kan. Igårpluggade jag och Erle till 22..Sen unnade vi oss popcorn och tv med Elisabeth och Siri.
Sanna åkte iväg med den enda fungerande nyckeln så jag är fast här inne. Haha kan inte gå ut. Men det är väl bra så jag får läsa..

Torsdag

Tiden här i Norgelaand springer förbi, fast det känns som jag varit här i en evighet!!
Mina dagar ser ut såfär: Skola med föreläsniingar, praktiska övningar,klinikk,kvällslabb osv. 8-18 (ibland till 17/ibland till 19): sen hem till min fina snälla sambo Sanna, hon skulle ha en guldstjärna fr att jag får bo hos henne. Och vi brukar plugga till 22/23 då vi stupar i säng.
Men det är eksamen om en vecka oh fortfarande mycket att lära sig! hejjaejja.
Idag har vi föreläsning och klinikk, ikväll blir det kvälllabb.
Haaa de.

Söndag

Mormor ringde och saknade att jag skrev på bloggen. Bäst att skriva en rad :) den här veckan har jag helt enkelt inte hunnit. Jobbat 9-18. Kommit hem och ätit kvällsmat och sedan pluggat till 22, sen har jag däckat i min sköna säng. Nu sitter jag påväg till Kongsberg och jag vill redan åka hem igen. Ofta så känns det okej att åka, men inte den här gången! Vill bra vara hemma.. Men året sista skola, ska väl överleva 2 veckor. Men det kommer bli tufft. Dels från att plugga inför tentorna, och sen att vara ifrån André i 2 veckor. Från den positiva sidan så blir jag snart linsoptiker, få vara sambo med Sanna. Leka med vänner. Ja de blir nog bra, men längtar som sagt redan hem..
Känns som jag behöver semester från allt.

Idag fick jag kosa med den här lilla mysiga katten. Tine har fått en kattunge - så söt!! Va nära att ta med henne till Kongsberg..