Torsdag

Gårkvällen var mycket mycket bra. Vi grillade massor med mat, åt maten. Gott. Tror aldrig min mage varit så mätt, sen avslutade vi med spel. Rita & Gissa. hahah ja de var kul. Somnade som en stock.
Idag vaknade jag kl 7. pigg pigg, men vägrade gå upp så somnade om lite. kl 8 gick jag upp, dolade lite. Ut och springa. Var tveksam mot detta eftersom min säng är skön. Men tog tag i saken, och fy faan va härligt. solen sken, det var varmt och det gick lätt.. kom hem och la mig på mage på golvet och skulle göra rygglyft, jag upptäckte några dammråttor så jag dammsög också. Duschade, och nu sitter jag och äter frukost, är så mycke godare när man har tränat på morgonen. Ska snart åka hem mot Boda och invänta mor & far innan vi åker till västkusten.
Min Moffa blir 80 år idag. Puss på han,


Mormor & morfar :)


Onsdag

Igår var jag i charlottenberg och tränade med André x2, så idag kan jag inte röra mina armar. Sov som en stock hela tågresan till K-stad. Åkte till skolan och hade tråkig kemi. Hem och skrev lite på hem tenten. Sen en springtur. Jobbigt värre. Åkte och handlade, nu har jag gjort en Mega stor sallad. Sen ska jag bege mig mot Kronoparken och HannaMaria & Pelle. Grillkväll. Yeeeeeej. Imorgon ska jag åka till västkusten och fira min morfar som fyller 80 år. Jag ska soooola soola soooola.

Nej tiden springer ifrån mig.



God natt.

Jag har aldrig och kommer aldrig att bli någon kvällsmänniska. Jag ska krypa ner i min nybäddade säng och läsa Stueg Larssons "flickan som lekte med elden" innan jag somnar. Träningen gick bra, men fruktansvärt tunga ben. Tror de var från hälsorundan.... Kollade precis vädret. på västkusten under helgen, min moffa fyller 80 år så ska ner och fira honom. Tippar på att jag och maja kommer ligga i solstolar. 20 grader och strålande sol. Jo vi tackar och bockar.

Nu ska jag nanna kudden.


Nösund.

Måndag

Vaknade upp i mitt rum i Boda. Ja inte varje dag man sover där. Skön säng. Åt frukost och packade bilen.
Jag och min TMS 402 åkte till den stora staden Karlstad. Handlade mat, eller frukt och mjölk. Enda jag behöver den här veckan. Sen hem och dola lite, nya sängkläder, städa kylskåpet. Åt en god lunch bestående av morot och kiwi. Näringsrik också. Nej mamma jag slarvar inte med maten, är bara lat och orkade inte laga. (eller är det de som kallas slarva med maten?)
Åkte till skolan, träffade vänner. Hade fysik labb med en extra dryg hans, han är extremt dryg i vanliga fall. Överlevde och nu är jag hemma och ätit mjölk och müsli. Jag skulle lätt kunna leva på vanilj yoghurt, frysta hallon, banan och flingor.
Nu ska jag plugga lite kemi innan jag och helena ska iväg och på bodystepp. SÅ det så.


fin dag på solbergas skolgård.

Söndag

Igår var de grillning hos Carro i Speke. Elin, jag, carro, erik, marcus & Ellika. Mysigt värre, man blir dock lite trött efter mat, massa vin och då man sitter och ser på Robinsson. Sen kom Ronia och joinade. Trevligt tycker vi.
Ludvig körde oss in till stan, tiki. De var mycket folk. Jag förstår fortfarande inte varför jag ska dricka tequila...Men jag skyller på viktor. Dansade som aldrig förr. Jag har ont i mina fötter idag.
André kom och hämtade mig kl 2. Skjutsade hem viggan, ja han är skyldig mig några skjutsar hem nu.
Åkte till charlottenberg, åt en smörgår och somnade som en stock.
Imorse mådde jag sisådär. Körde bil hem kl 12!! Tur för mig att de inte var några poliser ute.
Här hemma har jag: solat solarium, somnade direkt och vaknade efter att solariumet stängts av efter 30 min.
Sett på film, ätit mat, haft fotbad, damsugit åt mamma. Nu ska jag ev. plugga. Bara för att bättre på samvetet lite.


Lördag

Jag har varit i challa och träffat min pojkvänn, ätit glass, lekt med sara, druckti vin, pratat skit, idag har det varit hälsorundan. Richardsons girls vann utmärkelsen Bästa utklädda lag!
Så vårat lag fick 1000 kronor på Olssonsbrygga, sen vann jag & mamma varsin enervit väska. Jaa de var en mycket rolig tävling, bra bana och kul att vi vann.
Nu ska jag äta en smörgås och sen hoppa in i duschen, sen bär de av mot speke & Carro.
Grilla och vin, öl... Jag klagar inte alls.





Vi var Otroligt vackra. Nej, duschen.


bjklbkaa

Jaaa, det blev ingen RPM för mig. Jag ligger i soffan, under täcket, precis tröst ätit lite (varm smörgås & yoghurt + mûsli) Varför det är synd om mig, jaaa jag kan göra en hel lista. jag är yr, snorar, hostar har knappt någon röst (andré sa att jag låt ful?) Har ont när jag andas, orkade inte leka med sanna och helena. Typiskt, kan inte bli sjuk nu, ska springa hälsorundan på lördag. Och jag haltar, har fått nån knäpp i vaden så jag går som en tant.
Tyck synd om mig.
Positiv sak: Jag har fått en lucka till min mobil....



AJAJajjj.

Jag har varit hos tandläkaren. Dom tittade lite på tanden och spolade bort bakterier sa dom. Tog några röntgen bilder. Tog sisådär 10 min. Och vad kostade det? 600 riksdaler. AJAJJjj hur kan de vara så förbannat dyrt, tur att jag har en snäll mamma som ska betala den. (var hon som ville att jag skulle gå) annars kan man ju inte gå till tandläkaren som student. Och för att det skulle bli lika för både mamma & pappa var jag snäll och tankade min bil, så de inte blir orättvist mellan räkningarna för mor och far. Ja jag är bortskämd, men jag tackar min fader för att jag får ha min bil. Puss på dig. Och min mamma för att hon betalar min tandläkare, puss på dig. Tackar mina vänner för att ni står ut med mig, puss på er, tackar André för att han har stått ut med mig i ett år, puss på dig. (herrehjärtanes vad mycket pussar jag delar ut, men man ska ju berätta att man tycker om sina nära och kära, så det så)
Nej nu ska jag åka och gha fysik lektion, Jiippiuiee. Ikväll blir de RPM och sen mys med grey´s anatomy med Sanna & Helena.

Hinner ingen bild. en annan gång. Pusspusss

Onsdag morgon.

Vaknade kl 6 och trodde jag skulle upp. Pigg Pigg. Sov till 7, ut och tog en springtur i ett soligt karlstad. Tyvärr gick det Tugnt TUGNT! Träningsvärk från igår, massor med slem i halsen så hostade ungefär hela tiden. men efter 50 min var jag hemma. Så nu har jag duschat, ätit frukost och nu ska jag blåsa håret innan jag åker till tandläkaren. Uscha uscha.
Fast har inte ont alls nu, men han hade sagt till mamma, jag citerar; "det är inget att leka med" så jag ska dit o ta en liten chek. Börjar skolan kl 1 idag. Och går till kl 3. Swweeeet. Vet inte vad jag ska träna ikväll riktigt. Ska ta mig en funderare.
På Lördag Caroline Falk, vill jag grilla i Speke, dricka vin och prata en jäkla massa strunt. Lyssna till min bön. Pusss.


aj löve dig.

Tisdag

Sitter i soffan, med en sprakande ren lägenhet. Det luktar gott, eller det skulle lukta gott om de inte stank lax i hela lägenheten. Förberedde inför imorgon. Tänkte matlåda, men kom på att jag börjar kl 1, så kan lika gärna äta hemma. Ack ack. Är ganska nöjd med mig själv just nu, har skrivit 2 uppgifter på kemi hemtentan bara 2 kvar och dom ska jag göra imorgon och på fredag då jag är ledig. Så är den ur världen. Sen har jag varit på Bodyattack och bokstavligt talat tränat skiten ur mig. Var så jäkla trött efteråt, när jag kom hem la jag mig i hallen pladask på golvet och vilade i 5 minuter. haha. Ja jag var sliten, men det var så fruktansvärt kul idag och var tvungen o ta i allt jag hade. Nu är jag en människa igen efter en dusch och knäckebröd och yoghurt. Inte fel inte.
Nu ska jag slappa i soffan, kanske kolla lite sista minuten resor. Är sjukligt sugen på att dra iväg när jag slutar skolan.
Bara slappa en vecka efter ett hårt HÅRT års pluggande. Tycker jag är värd det.

Imorgon ska jag förövrigt till tandläkaren här i K-stad. Iiiiii Dom ska titta i min mun och se om jag har infektion i tanden, fast nu tycker jag det känns bra. Fast bäst att kolla....Så slipper jag tänka på min dumma tand.

Tjoflöjt. Jag ska slappa slappa slapppaaaa.


(min syster tycker jag har för få bilder i min blogg, så nu ska jag ta en bild per inlägg, så det så.)


Fina tider på solberga gymnasiet... Tog den här bilden bara för att sara är så lyckad.

Wellwell

Jag är kass på att blogga igen. Men min syster har haft mitt internet för sitt Ex.jobb. Men nu har hon åkt hem och jag fått tillbaks det. Jiipiiee.
Summering av vad ni missat av mitt OTROLIGT händelserika liv.
Söndag: sova länge, frukost, fixa sista på bilen, tvätta farfars bil (tjänade 30 kr, lyx) Lunch, till K-stad mini shoppingtur med mamma & Kajjan. Till lägenheten och ha mini spa, sen sova.
Måndag: upp och sprang på morgonen, sen skola från halv 9-.12. Åt lunch på skolan och skyndade ner till stan och mötte Elin. Vi shoppade lite, eller jag tittade mest. Elin var duktig och shoppade. Lunchade, (eller mest elin, jag drack kaffe) och jag var på besök hos optikern, sen begav vi oss till IKEA inte varit där sen i höstas så det var kul Köpte tyg och ram som jag gjorde en tavla av, den blev fin, sen lite annat smått och gott till lägenheten. Synd att jag snart flyttar börjar precis komma iordning. Elin åkte hem och jag började skruva på min ram, jag är inte så händig. Blev skogstokig så jag var tvungen att gå ut o springa en sväng igen, och ojoj vad fort jag sprang. Bra och springa efter man försökt sätta ihop nått man köpt på IKEA... Sen pluggade jag lite, sen tröttnade jag och åkte och hälsade på Carro en tur. Hem och sova.
Idag: Skulle upp och springa kl 6. Tittade ut genom fönstret och såg en mulen och regnig himmel, så somnade om. Upp till skolan, fysik föreläsning. tråk tråk. Hoppade kemi lektionen och åkte hem och städade hela lägenheten. Luktar gott...
Nu ska jag göra lite på min hemtenta. Sen träning.

Pöss


lördag

Igår var mycket trevligt. Åt massa mat, pratade, åt äppelpaj, såg på rolig film. Kul att få umgås lite med sina vänner. Idag är det lördag. För ett år sedan så hade vi filosofi i skolan kommer jag ihåg. Sen Steppade jag & moa. Moa tvingade mig att tvätta håret och sedan besökte jag min nuvarande boytoy för första gången. Det var antagligens moas förtjänst att det gick hem, eftersom hon föreslog att jag skulle tvätta håret (smart drag moa, smart). Det var en spännande upplevelse eftersom jag aldrig tidigare satt min fot i hålan charlottenberg. Ett år sedan, ja och A ska fira våran ett års dag med att polera min bil. Romantiskt delux..... Hahaha.



Love love love. Nu ska jag gå och leka med systeryster.

HOJ

Vad har jag hunnit med sen sist: Inte pluggat alls, eller jo lite. Öppnade boken. Solat solarium och bränt mig. Ajsibajsi. Druckit kaffe, städat i köket så mamma inte blir skogstokig när hon kommer hem, varit hos farmor o farfar och krattat deras gräsmatta i 3 timmar (snacka om vardagsmotion, svetten rann) fick lunch av dom & 100 kronor, Jippiiie, gjort lite förberedelser inför tonight.
Nu mera kaffe och 90210... Hihi


Puss


Fredag

Vaknade kl 8, jag var pigg, så pigg att jag gick ut o sprang en tur. Skönt. Men med tunga tunga ben. Duschade och har ställt in en äppelpaj i ugnen. Nu sitter jag o pillar i mig lite fil, inte lätt när inte skeden går in i munnen.
Har även kommit på att jag i princip inte har en ledig helg förräns i juni. Jaaa veckorna lär ju gå fort om man säger så.
nu ska jag sätta mig och försöka plugga! Måste måste.
Jag har en känsla av att jag bara kommer sitta och vänta på att tiden ska gå så mina vänner kommer. jaaaaaa


Visdomstand.

Jag har kommit till en slutsats, att visdomständer kan man klara sig utan. Jag har en brus alvedon som bubblar på min onda tand, men tandläkaren sa att det var bra med sprit, kanske ska ta sig en hutt?.
Mor och jag kuttade förrut, tungt gick det men det var skönt. Mycket skönt.
Sen pluggade jag en stund. (bara för att minska ångesten) Och smidde planer för imorgon. Ja mina vänner imoregon ska vi leka, eller 4/5 av la familia iallafall. Lottie verkar ha fastnat i norgelandet. Men i Maj då jäklarens.
Ska skolka imorgon, jag hatar kemi. det är tråkigt. tråkigt. tråkigt. ja de går nog inte att förklara hur tråkigt det är.
Men får väl försöka göra nått litet bara för att.
Nej nu ska jag krypa till kojs, bara för att jag inte har nått annat att göra. Händelserikt liv. OOooh ja!

Puss

Torsdag

Ny dag. Igår somnade jag 20 i 10. Jaaa jag var trött. Sov som en stock till kl 10 idag. Nu är jag piggare än piggast.
Åkte till tandläkaren, jag har ont. Ajajaj, jag förstår att bebisar blir gnälliga när dom får tänder. Jag är 19 år och gäller som en 5 åring. Blir jag inte bättre sa dom att dom skulle dra ut den. AJ.
Nu är jag hemma och ska äta lite mat, sen ska jag o mor ta en springtur. Vi ska ju vara med i springtävling nästa lördag så man får väl jobba på flåset lite kanske. Annars blir de nog lugna gatan. Försöka ta tag i mitt liv och börja plugga igen, inte det lättaste när man har varit slapp i en vecka. ack ack.

Nej ska äta mat. Eller försöka pilla i mig lite, kan inte gapa.


Onsdag..

Idag har hag varit i skolan på första gången den här veckan. Också den sista! Så jag har lite påsklov jag också. Ja man ska ju inte slita ut sig i onödan. Dessutom klarade jag matte D tentan. Är så jävla glad så de finns inte..Hoppade upp och ner en stund innan Hannamaria lugnade ner mig.
Har varit och tränat i challaberg nu. Tvungen att bli av med lite energi, sen fick jag mat. Så nu är jag nöjd.
Imorgon ska jag försöka och besöka tandläkaren, har tandvärk min visdomstand börjar komma. Och det mina vänner, det gör ont!! Men har tagit ett par alvedon nu så de lättar lite. Man vill ju hellst inte gå till tandläkaren längre, dyrt.
Jusde, för att fira mina matematiska framgångar så köpte jag mig en klocka. Fin fint.
Läste på facebook (enda stället man får reda på saker om folk nuför tiden) att lottie kanske blir kvar i Oslo i sommar. Blev ledsen nu, hon skulle ju komma hem och vara hos oss. Vi 5 mot världen. Jaaa, men vi får väl se till att besöka henne i Oslo då. Närmare än hemsedal iallafall.....
Nej ska gå och göra nått vettigt av mitt liv. Så det så. och med vettigt menar jag slänga mig i soffan och dega.

Dålig uppdate

Jag är hemma från fjällen med gooogelbränna! På påskafton fick jag veckans bästa telefonsamtal, mina vänner sjöng kareoke och drog en trudelutt för mig. Ja de var nästan så att man blev tårögd.
Jag tvingade mamma och pappa att åka hem på påskdagen, ja jag ville hem till min lover.
Och det fick jag, jipiiie. Så igår var jag i charlottnberg vi hade världens mest aktiva dag: Sova, äta frukost, sova, duscha, sova. Sen bestämmde vi oss för att åka till boda. Där jag nu befinner mig.
Jag är hemma med sjuk pojkvänn idag. Haha. Killar är verkligen sjuka när dom är sjuka. Tror andré har sagt att han är sjuk sisådär 378 gånger nu. Eftersom jag släpade hit honom till skogen känns det som jag får skjutsa hem honom. Så jag ska skolka. OOoooh my goood vad händer med mig. Fast det är bara en lektion på 1 ½ timme. så jag kanske överlever. nej. Nu har sjuklingen kommit upp på benen.

Puss

Grövelsjön 2009

Ja nu beffiner jag mig i våran stuga i grövelsjön, Björnliden. Kom upp igår, jag, kajjan och johan pallrade oss upp kl 5 på morgonen och gav oss ifrån Borlänge kvart i 6. Jag och Johan var sådär lagomt sociala i bilen.
Sov till Idre, kajsa skulle på nått möte med sitt Ex jobb. Medans jag och johan väntade gjorde vi massa roliga saker som att: gå på Ica, kollade på en midre bra intersport rea. Kollade runt lite på Idre hotell i väntan på att ett Café skulle öppna så att vi skulle få i oss kaffe och vakna till liv. Systeryster blev tillslut färdig och vi fortsatte upp mot björnliden.
Vi fick lunch av mamma. Elitidrottarna la sig i soffan och tittade på film/sov hela eftermiddagen, medans jag, mamma & pappa drog iväg på skidorna. Pappa kunde inte valla alls, jag hade inget fäste och fick staka i 2 mil, men nej då jag ska inte klaga fick ju vara ute i naturen. På slutet låt jag som en treåring med någon bokstavskombination. ja de är inte lätt att endast använda sina armmuskler under 2 mil.
Igårkväll åt vi mat och sen var det TP hos familjen Gärdt. Kvinnorna mot männen. Och det var väl ingen överraskning att vi tjejer tog hem segern. I och för sig så vann vi med 1 poäng, men det hör inte hit.
Idag har det varit sol/moln/regn/snö. Ja vi har haft varierande väder. Men stöniga som vi var fikade vi ute i skidspåret när det regnade...När vi var klara med vårat fika så kom solen. Bra tajming. Så de blev nån mil på skidor idag också. Gött de. Nu ska jag läsa ut min bok, jag är en bokmal....

Pusselipusspusss

Onsdag.

Vilken dag. Är helt slut... Hade fysik föreläsning från halv 9 till 12. Fysik labb till kl 2. Som förövrigt jag, sanna och helena va mycket duktiga på. klara först. Jooo jag tackar jag. Följde med helena hem och drack lite kaffe innan jag begav mig mot tågstationen. Mot kristnehamn, där hade jag 5 minuter att springa till nästa tåg. Men vi var många som skulle med tåget mot ludvika så jag följde bara strömmen. Satt på tåget och läste bok och vräkte i mig godis. jaa vad annars ska man göra i 2 timmar? Fast nu har jag ont i magen. men de går över tills imorgon, då ska jag vräka igen!!
Systeryster kom och hämtade mig vid tåget. Jag körde henne på fest, jag är trött trött tröött. så jag åkte hem till hennes och johans lägenhet och nu ligger jag i deras soffa dricker vatten och ser på hockey.
Saknar André lite jätte mycket nu. Nej ska hoppa in i duschen och sätta på mig mysbyxor.
Irmogon åker vi till fjällen, ska bara medela att det ska vara strålande spol och 10 grader varmt varenda dag. HA jag ska få fräknar!!!

Pusss

Tisdag

Jaja, skoldagen är över. Jodå, jag överlevde ännu en gång.
För första gången på basåret kunde jag ta en sovmorgon, vi började inte förräns 10 och jag behövde inte åka in tidigt och plugga på nått. Så jag gick upp kl 8 och tog en prommenad. Gött dä.
Till skolan och gjorde en smärtfri kemilabb. Ingen labbrapport så de va positivt, inger kan när hon vill.
Lunchade ett tag tog en kaffe i solen och mådde allmänt bra. Sen fysik föreläsning, den var också ganska smärtfri.
Åkte ner på stan med Lisa och vi hämtade ut våra tågbiljetter. Sen en runda på stan, jag köpte Stig Larssons "män som hatar kvinnor" pappa har den hemma, men jag vill läsa den NU! Så det så. Jag ska för första gången på hur länge som hellst läsa en bok som inte innehåller matte termer eller fysik problem. Skönt är bara förnamnet.
Köpte lite resegodis också, bara för att det är tråkigt att åka tåg.
Sen var jag på synundersökningen och kollade lite på mitt framtida yrke, verkar vara ett bra yrke. Lite svårt. men har jag klarat det här året, ja då klarar jág allt. Och jag hade tydligen gått runt med för starka linser, så nu ska jag se sämre ett tag så jag får min normala syn igen.
Nu sitter jag hemma i lägenheten, snart kommer hela färjestad att bombarderas med folk. Var massor med på bussen, den som annars brukar vara ganska tom. Märks att det är slutspel...

Nu ska jag packa ner det sista, imorgon bär det av till borlänge & systeryster och Johan. På torsdag ska vi upp till Björnliden. Ska bli skönt, 10 plus och sol, snö och massa godis.


Puss

Haj o hå.

Sammanfattning: en mycket bra dag idag. Solen skiner, jag vaknade upp bredvid min man (ahhahaaa man, menar så klart min lilla lilla lilla pojkvänn som är lammkött, hela 4 månader yngre, vilken parantes det blev) Masade mig upp och tog tåget till Kaaarlstad. Hade kemi föreläsning som var den tråkigaste någonsin, så jag målade påskbrev istället. halv 12 tog det slut på helvetet så jag åkte hem och packade upp väskan och åt lunch, pasta med pasta.
Sen åkte jag ner och shoppade lite tröjor, sen mötte jag sanna och jannike och drack kaffe med dom. Och jag fick senaste uppdaten om årjängs skvaller. Haha. Tillbaks till skolan och fysik, lyssnade inte speciellt mycket målade mer. haha. Sanna tycker jag borde bli konstnär.
Åkte in till stan och prommenixade bort till livskraft där jag steppade loss i en timme. Göttt dää.
Nu är jag hemma och har rensat mitt kylskåp ännu en gång, men ska ju snart åka till fjällen och äta upp mig sisådär 5 kilo. Ja de är ju bara påsk en gång per år! Kanske är tur de.

Nej, eftersom jag har totalt plugg förbud ska jag krypa ner i soffan o slappa ett tag innan jag ska börja packa och sova.

Pussss


Livet traskar på.

Helgen:

Fredag: Tenta, städa, leka med carro, laga mat, mysa med andré, sova.
Lördag; Shoppa, shoppa, pussas, glass, hem till skogen, bullbak, muffinsbak, måla påskbrev.
Söndag: Tvätta bilen, hälsa på farmor o farfar, fika med elin o micka, prommenix med dessa två, fika igen med dessa två, köpte påskgodis, till gunnarskog o hälsa på mormor o morfar, vidare til charlottenberg, tvättade bilen en gång till, hockey o mys.

Måndag: åka tåg, kemi föreläsning, TRÅÅÅÅKIGT, åkte hem och lagatr lite lunch; pasta och pasta. Orkar inte handla mat, ska möta sanna på stan nu, sen fysiklektion och sen träna.

Vår.

Jag är glad. Tentan imorse gick som smort. eller nu ska jag kanske inte överdriva men hoppas innerligt på etrt godkännt, jag blev faktiskt förvånad över hur "lätta" uppgifter han gav oss. Eller endel va svåra, skit samma jag väntar o ser med spänning resultatet någon gång i framtiden.
Efter tentan åkte jag hem och började fixa och dola. Städade min garderob och vek alla kläder fint. Jag har varit lite av en ruka richardsson de senaste veckorna som mamma kallar mig när jag slänger kläder omkring mig.
Sen dammade jag alla skåp, hyllor osv. Dammsög och skurade och bytte sänglakan. Nu är det vårfint hos mig också.
Jag åkte ner och hälsade på carro, pratade, fikade och jag dammsög lite åt henne också.
Nu har jag varit och handlat, ska bjuda min käre pojkvänn på mat när han kommer. Och efterrätt blir det vit choklad pannacotta, länge sen jag gjorde det.
skulle gärna gå ut o springa en tur, men jag kan knappt gå för jag har så ont i mina hälar, skavsår fast ändå inte. INga blåsor men förjävlar va ont det gör. Haha. Inte lätt när man har nya skor.
Så jag ska istället hoppa in i duschen och sen ska jag njuta av att inte plugga.



De där är äkta kärlek de. iallafall från mickas sida, Lottie ser skeptisk ut. Hon håller sig kanske som jag till norska gutter nu förtiden. Nej ska hoppa in i duschen.

Jag saknar er,...

Torsdag

Bättre dag idag, än igår iallafall. Solen skiner. Riktigt fint vårväder ute nu. Man får inte klaga. Nej nej.
Varit ledig idag, men ack för den som tror att man ska få slappa och bara vara en hel dag. icke sa nicke.
Varit i skolan och pluggat inför tentan imorgon från halv 9 till 3. Fick riktigt mycket gjort och några saker lossnade, unge fär 1/100 del. Men bättre än inget alls. Klarar jag den här tentan ja då ska jag hoppa upp och ner genom hela universitetet. Jag är ganska säker på att jag kommer få min första omtenta på den här kursen. Men har varit inställd på det så det känns inte allt för hemskt om de skulle bli så.
Åkte in till stan med Sanna Och jannike förrut, jag fixade en synundersökning. Ser som en 86 åring halv blind gubbe ibland. Sen så tog jag en prommenix hem, solen va riktigt varm skönt. Mindre skönt var att jag hade mina nya skor. Och jag fick väldigt väldigt ont i mina fötter, skavsår. Men de hör nya skor till.
Åt lite pasta förrut, har varit sugen på det hela veckan men jag tuggar ju bara på kaninblad. men nu ville jag ha varm mat. Så sagt och gjort. Sen somnade jag i en kvart. Sweeeet. Nu dricker jag kaffe och ska kolla igenom matten för allra sista gången. Sen ska jag sticka, lägga mig i sängen och se på film. Hört att det är bra uppladdning inför en tenta.

Imrogon ska de bli tenteskrivning från kl 8-13. Tror dock inte att jag kommer sitta så länge. Sen hem och städa lägenheten (har inte gjort det ordentligt på gud vet när) Sen ska jag ta en kopp te hos carro ( om hon är färdig pluggad). Sen kommer Adnré och vi ska ha mysfredag. På lördag blir det shopping sen hem och baka bullar (man måste ha bullar när man ska till fjällen) och sen ev. träffa mina kära vänner. Saknar dom som aldrig förr.

nej Matte, derivera och logaritmer, andraderivator, siinus cosinus och gud vet allt. Varför varför ska man kunna detta????


Blaaaaaöaha

Ingen bra dag alls. Inte nu iallafall.  Har panik inför matte tentan på fredag. Helt sjukt svårt. Och jag förstår inget alls just nu käns det som.
Hade kemi föreläsning imorse, vi fick tillbaks kemi tentan. Klarade den. Så de var ju iallafall lite positivt i min ganska tråkiga och jobbiga dag. Sen så har det varit sol ute. Också ganska positivt. Haft mina nya skor på mig.
Hälsat på kungen. Han var på univeristetet och hälsade på. Respekt.
Sen har dagen bestått av mest matte. Sprang en tur förrut också. Men sen har jag inte gjorrt så mycke mer. Kommer inte gå bra.
en annan positiv sak är att jag ska åka till fjällen, Nu har jag bestämt mig, efter många om och men. Vill komma bort lite. Vila och bara äta en jäkla massa godis.

Usch idag är det synd om mig.